A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Szakértői tanácsok

A fényvédelem titkai: Minden, amit a biztonságos napozásról, a fényvédelemről és a napozószerekről tudni kell! Vajon a napsugárzás vagy a naptej jelent nagyobb veszélyt? Tudtad, hogy évente körülbelül 14 000 tonna naptej kerül az óceánjainkba? Mivel védekezhetünk biztonságosan az UV károsodás ellen? Vajon alkalmazhatóak-e nyáron, napsütésben azok a MediNatural kozmetikumok, amelyek PHA, retinol, c-vitamin, niacinamid hatóanyagokat tartalmaznak?
Ilyen volt, ilyen lett, - de hogyan? 21 Előtte-Utána fotó, ami bemutatja, hogy a MediNatural kozmetikumok használata során hogyan változott az arcbőr
Mit tesz a MediNatural, hogy a lehető legteljesebb mértékben kielégítse a vásárlói igényeket? Ahhoz, hogy még inkább segítségedre lehessünk, bevontunk egy holisztikus szemléletű kozmetikus-természetgyógyászt, akivel mostantól együtt gondolkodunk, közösen igyekszünk segíteni mindenkinek, aki hozzánk fordul.
Érzékeny a bőröd? Létezik hatékony megoldás! Tapasztalataink szerint egyre több embert érint az érzékeny bőr problémája. Ebben a szakértői írásban igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy enyhüljenek, illetve megszűnjenek az érzékeny bőrhöz társuló kellemetlen tünetek!
Tudj meg mindent a bőr megújításának nagyszerű lehetőségéről, a hámlasztásról Biztosan te is kíváncsi vagy, miként lehet egészségesebb és szebb a bőröd. Ennek egyik módja, ha olyan bőrmegújító eljárásokat alkalmazol, mint például a hámlasztás.

Keresés