A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Illóolajok párologtatóba – csodálatos illat az otthonunkban

A diffúzorba vagy a párologtatóba cseppentet illóolaj egyszerre frissítheti fel az egész helyiség levegőjét, ezzel kellemes illatot csalva otthonunkban. A párologtatás során pár csepp illóolaj az diffúzor vagy párologtató vízzel töltött részébe cseppentve, a helyiség légterébe párolog. A kellemes alvás érdekében például a levendula, vagy és mandarin illóolaj párologtatása,csodás választás.

A megfázásos időszakban  praktikus naponta többször az illóolaj párologtatás, ezzel a levegőben terjedő kórokozók fejlődéséhez kedvezőtlen körülményeket teremtünk és az immunrendszerünk működését is serkentjük. Remek választás erre a MediNatural légzéskönnyítő illóolaj keverék


 A szoba légterének fertőtlenítése céljából például megfelelő választás a citrom illóolaj, az eukaliptusz illóolaj, a levendula illóolaj párologtatás. 
A levegő frissítéséhez alkalmazható a diffúzor, radiátorra elhelyezett párologtató vagy aromalámpa, de akár pumpás permetező is. Ez utóbbinál egy pumpás permetezőben 250 ml vízhez kb. 7-8 csepp illóolaj adható, majd összerázás után a levegőbe permetezhető. 

Rendezés:
A sokoldalú teafaolaj valóságos minipatika 
2.647 Ft 2.299 Ft

Intenzív virágillatú, 100%-ban tiszta különlegesség a leghatásosabb harmóniateremtő illóolaj 

2.170 Ft
Bizsergetően jeges felfrissülést tartogat számodra  igazi „ébresztő” olaj. Friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát.
1.175 Ft
A Rozmaringolaj az emlékek illóolaja éberré tesz, és megtisztítja az érzékeidet, a hajápolás egyik legdinamikusabb illóolaja
1.513 Ft
 Viszlát visszér → Jó hatással van a vénás és nyirokrendszeri keringésre, ezért különösen hatékony a koz­metológiailag zavaró seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés” kezelésére készült bőrápoló olajok hatóanyagaként. 
1.799 Ft
Varázsold magad köré a citrus ligetek mámorító illatát A citrom illóolaj kincs a szépségnek és léleknek egyaránt. Nem csak aromaterapeuták esetében alapvető része a készletnek, de bármely háztartásban kozmetikában alkalmas a mindennapos használatra.
1.053 Ft

Keresés