A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

A buborékba zárt csoda, vagyis a liposzómás retinol

A buborékba zárt csoda, vagyis a liposzómás retinol

Mi is az a retinol? És mire jó?

Ha csak egyetlen dolgot használhatnék az arcomra, akkor az a retinol lenne. Ez a szer csodákat művel bőrünkkel; segít a bőr öregedése ellen, ránctalanító és bőrmegújító hatásának hála.

Sokan hívják a retinolt a tiszta A-vitaminnak is, amely nagyon aktív hatóanyagnak számít, pont ezért már kis mennyiség után is élvezhetjük a mennyei hatását.

 

Engedd meg, hogy felsoroljam a retinol néhány csodás tulajdonságát:
 

 • A már említett ránctalanító hatás,

 • Az eddig ismert egyik leghatékonyabb bőrmegújító,

 • Kollagén termelés serkentése,

 • Csökkenti a pattanások által létrejött hegeket,

 • Csökkenti a pigmentfoltokat,

 • Extra bőrfeszesítő

 

Liposzómás retinol szérum

 

Ez a hatóanyag az Egyesült Államokbeli FDA (U.S. Food and Drug Administration) által is jóváhagyott, mint anti-aging – azaz fiatalító - szer.

A retinol a retinolsavval ellenkezőleg már nem aktív molekula, viszont a bőrben megtalálható enzimek hatására retinolsavvá alakul át, így a hatásuk azonos. A retinolsav hatására a bőrsejtek több kollagént termelnek, emellett a bőrszövetek sejtreprodukciós képességet is megnöveli.

Azt fontos tudunk a retinolról, hogy amilyen pici, olyan erős hatása van. Így célszerű tiszta formában óvatosan bánni vele és fokozatosan hozzászoktatni a bőrünket hozzá, ugyanis bőrirritációhoz és hámláshoz vezethet.

 

Ettől viszont Nekünk nem kell félni! Ennek elkerülése végett ugyanis a MediNatural Retinol szérumja liposzómás technológiával készült. Ez annyit jelent, hogy a retinol molekulákat egy természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, aminek membránja hasonlít a sejtekhez. Emiatt a sejtek könnyebben befogadják és önmagukba építik azt. A retinol fokozatosan szabadul fel a sejtekbe jutás után, így kíméletes marad a bőrhöz, de mindemellett megőrzi és növeli a hatékonyságot is.

 

A MediNatural Retinol szérum alkotó elemei a következők:

 

 • 3,2% liposzómás retinol – ez egy igen jó százalékos arány

 • E-vitamin: természetes antioxidáns, növeli a bőr nedvességtartalmát és késlelteti az öregedés látható jeleinek megjelenését.

 • Gotu Kola: ez a növény hatással van a sejtekre és kötőszövetekre, első sorban ezek megújulását segíti elő. Fokozza a kollagén szintézist, a bőr rugalmasságát.

 • Hialuronsav: kisimítja és feszessé teszi a bőrt.

Kinek ajánlott a MediNatural Retinol szérum?

 • Mindenkinek ajánlott, aki egy kíméletes, de nagyon hatékony retinol készítményt keres!

 • 25 éves kor fölött bárki számára rendkívül hasznos kellék. Ebben a korban főleg a bőrhibák finomításáról beszélhetünk. A már említett pattanások által létrehozott hegek eltüntetésében nyújt segítséget.

 • 35 éves kortól beszélünk a ráncok megelőzéséről. Ilyenkor a finomabb ráncokat segít kisimítani.

 • 45 év felett a mélyebb ráncokat gyűri le hatékonyan.

Liposzómás retinol szérum-stabil

 

Miért a MediNatural által kibocsájtott Retinol szérum a tökéletes választás?

A félelem nélküli használat miatt. Sok más retinol készítménnyel szemben ugyanis a mi szérumunkat nem kell olyan hosszadalmasan a bőrünkhöz szoktatni. Itt is jelentkezhet az irritáció, ez viszont maximum a túlzott használatának köszönhető.

A liposzómába zárt retinol a bőr legmélyebb rétegeibe is eljut, így Neked is segítségedre lesz abban, hogy teljes egészében megújulj.

Minden MediNatural termékre igaz:

Állatokon nem tesztelt és állati eredetű összetevőket sem tartalmaz.

Magyar termék, a mi közös büszkeségünk.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anti-aging