A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

​A pattanások lehetséges okai – és tippek az elkerülésükre

A pattanások lehetséges okai – és tippek az elkerülésükre

Számos okból jelenhetnek meg pattanások a bőrünkön. 

Szinte bármilyen hormon-ingadozás, életszakaszban bekövetkezett változás, óriási stresszhatás vagy váratlan életesemény kiválthatja azt, hogy szembe kell nézned a pattanások megjelenésével.

A pattanások ellen könnyedén védekezhetünk némi odafigyeléssel, ha természetes alapanyagú, kiváló minőségű arcápoló készítményeket használunk.
Jó hír, hogy a MediNatural nagyszerű bőrápolási programjainak segítségével minden életkorban lehetséges minimalizálni a pattanások előfordulását, egy sokkal szebb bőrképet elérni, és ezáltal sokkal mosolygósabb életet élni.

A professzionális arcápolás elérhető és megfizethető akkor is, hogyha érzékeny a bőrünk vagy pedig allergiára hajlamos, mivel a természetes alapanyagokból készült arcápoló készítmények, arckrémek ez esetben is tökéletesen biztosítják a professzionális hidratálást és bőrápolást.

Akkor sem kell aggódnunk, hogy ha a pattanások nem tinédzserkorban értek el bennünket.

Ma már olyan nagyszerű, kombinált készítményekkel is találkozhatunk a MediNatural palettáján, amelyek akár a pattanások csökkentése mellett a ránctalanítást is megvalósíthatják.
Lássuk tehát, melyek lehetnek a pattanások kialakulásának legfőbb, leggyakoribb okai!

Mindenki erre gondol?

Ez a tinédzserkor.

A pattanások kialakulásának egyik leginkább közismert oka a kamaszkor vagy pubertáskor, illetve az ekkor megjelenő hormonális változások. A fiatal lányok és fiúk szinte pillanatok alatt tapasztalhatják meg azt, hogy az arcuk gyakorlatilag lángba borul és kellemetlen, esztétikailag is rossz élményt nyújtó, vörös bőrkép keletkezik náluk.

Jó hír azonban, hogy ez csak egy átmeneti időszak és ideális esetben a hormonális változások lezajlása után el is fog múlni. Természetesen azonban érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy ebben az érzékeny életkorban se kelljen szenvedünk az esztétikai hibáktól.

A MediNatural segítségével számos arcápolót, hatékony kozmetikumot vehetünk igénybe annak függvényében, hogy a pénztárcánk mit enged meg, illetve mennyire vagyunk hajlandóak arra, hogy rendszeresen, akár napi szinten foglalkozzunk a bőrápolással.

Számos kedvező árú bőrápoló csomag érhető el.

•  Kimondottan zsíros bőrre állítottunk össze 3 féle csomagot, melyekből biztosan ki tudod választani a neked megfelelőt.

•  A Teafaolajos mattító tisztító krémpakolás egy nagyszerű arcpakolás, amelyik felszívja a felesleges faggyút és csodálatos arcbőrt biztosít.

•  Ilyen például a Natúr Teafaolajos csomag problémás bőrre és zsíros hajra, amelynek segítségével akár az ilyenkor jelentkező zsíros haj gondjával is megbirkózhatunk, így egy csapásra tökéletes kinézetet érhetünk el.

•   Hogyha csak az arcbőrünket szeretnénk ápolni, akkor pedig a Pattanás STOP csomag problémás bőrre lehet az ideális megoldás.
Ha Ausztrál Teafaolajat választunk, akkor egy komplex készítményt szerzünk be a család számára, ami mindenféle gomba, korpa és pattanás eltüntetésére alkalmas –ráadásul nagyon kedvező áron érhető el.

 

Amikor nem számítunk pattanásokra

Sokszor pedig egészen más okok állnak a pattanások kialakulásának hátterében.
Stressz, hormonális változások, változókor, környezeti hatások, környezetszennyezés, megterhelő külső körülmények, egészségtelen táplálkozás, káros anyagokat tartalmazó kozmetikumok, a szervezetben lévő gyulladások és számos más ok miatt is előjöhetnek ugyanis a kellemetlen bőrhibák.

A köztudatban élő elképzelésekkel ellentétben a pattanások nem csupán kamaszkorban alakulhatnak ki. Bármelyik életkorban kerülhetünk olyan élethelyzetbe, hogy felhalmozódik a stressz körülöttünk, erősen szennyezett környezetben élünk és bizony a változókor is okozhat pattanásokat, bőrpírt, gyulladást és hasonló kellemetlenségeket.

A zsíros bőrtípuson kívül a száraz, az érett és az érzékeny bőr esetén is találkozhatunk pattanásokkal.

Viszont, ha érettebb korban is kombinált, zsíros, problémás bőrünk van, akkor sem kell elkeseredni, hiszen ebben a helyzetben is létezik megoldás a pattanások ellen a MediNatural hatalmas, természetes alapanyagokból készült arcápoló kínálatának köszönhetően!

A Niacinamidos bőrtökéletesítő arcápoló csomag például ebben az esetben is fantasztikus lehetőség.
Bátran használható még az arcpakolás zsíros bőrre, azaz a Teafaolajos mattító, tisztító krémpakolás is, amelyik a zöld agyag és az orvosi szén erejével biztosítja a lehetőséget, hogy minden nap tiszta, matt bőrrel éljük az életünket.

Láthatjuk tehát, hogy számos megoldás kínálkozik azzal kapcsolatban, hogy megszabaduljunk a pattanások nyújtotta kellemetlenségektől, a rossz esztétikai élménytől és újra boldog, felszabadult életet élhessünk, széles mosollyal mehessünk ki az utcára.

Válaszd tehát te is a MediNatural csodálatos és fantasztikus, felszabadító élményt nyújtó pattanás elleni termékeit az életkorodnak, bőrtípusodnak megfelelően és élvezd akár holnap a szebb, tisztább bőr élményét és a boldogabb életet!

Tartalomhoz tartozó címkék: Arcápolás bőrápolás pattanás

Keresés