A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Mit tesz a MediNatural, hogy a lehető legteljesebb mértékben kielégítse a vásárlói igényeket?

Mit tesz a MediNatural, hogy a lehető legteljesebb mértékben kielégítse a vásárlói igényeket?

A MediNatural mindig is kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a termékekről minél több információt osszon meg, így mindenki könnyebben megtalálja a saját igényeinek, lehetőségeinek megfelelő kozmetikumokat, vagy akár illóolajokat. Ennek érdekében születnek folyamatosan a blogok, ezért alkottunk részletes leírásokat tartalmazó termék-adatlapokat, valamint elkészítettük az „Arcápolási rutin ajánló” menüpontot, és az ingyenesen letölthető „Bőrápolási kisokost”, melyekben bőrtípus szerint összeállított csomagajánlatainkat találod.

A tapasztalat azt mutatja, hogy számtalan olyan kérdés merül fel nap, mint nap, amik szakszerű választ igényelnek. Talán Te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon pontosan milyen bőrtípussal rendelkezel, hogyan tudnád a legjobbat kihozni a napi bőrápolási rutinodból, mik azok a hatóanyagok és természetes módszerek, amelyeket rendszeresen alkalmazva megoldást kínálhatnak a bőrproblémádra…

Ahhoz, hogy még inkább segítségedre lehessünk, bevontunk egy holisztikus szemléletű kozmetikus-természetgyógyászt, akivel mostantól együtt gondolkodunk, közösen igyekszünk segíteni mindenkinek, aki hozzánk fordul. Ismerjétek meg őt, íme rövid bemutatkozása:

Pribus Tünde„Pribus Tünde vagyok, 10 éve ismerem és használom a MediNatural termékeket, már a kezdetekben nagyon megszerettem ezt a márkát és mindig szívesen ajánlottam másoknak is. Számomra egy kozmetikumnál a legfontosabb az összetétel, hiszen ami kapcsolatba kerül a bőrünkkel, az a testünk részévé válik. A MediNatural készítmények kizárólag a bőr állapotát javító, regenerálódást segítő természetes anyagokat tartalmaznak, amik támogatják a bőrműködést.

12 éve dolgozom kozmetikusként és életviteli tanácsadóként, 5 éve vagyok természetgyógyász, igyekszem komplex megoldást nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak. Ezt azt jelenti, hogy egyrészt segítek kiválasztani az aktuális bőrállapotnak megfelelő kozmetikumokat, másrészt az is célom, hogy életmódbeli javaslatok által enyhüljenek, megszűnjenek a bőrproblémák.

Hiszem, hogy az életünkben és a szervezetünkben is minden mindennel összefügg. A bőrtípus vagy éppen egy-egy konkrét bőrtünet kialakulásában nagy szerepe van az életvitelnek, a táplálkozásnak, a lelkiállapotnak, és már kisebb változtatások is eredményesek lehetnek.

Tehát egyrészt fontos, hogy mindenki megtalálja azokat a bőrápoló termékeket, amik megfelelnek a saját igényeinek és lehetőségeinek, másrészt bőrproblémák esetén mindig érdemes a kiváltó okoknak is utánajárni és ebből az irányból is keresni a megoldást.

A MediNatural webáruházban található hasznos információk folyamatosan bővülnek, igyekszünk minél több konkrét javaslatot adni, de amennyiben nem találod meg a bőrápolással, illetve a termékekkel kapcsolatos kérdésedre a választ, akkor szívesen segítek!”

 


Keresés