A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

MediNatural - Az innováció élvonalában: 2023-ban is Magyar Brands díjat nyert


A MediNatural büszke győztese a 2023-as Magyar Brands díjnak az Innovatív márka kategóriában. Fedezze fel a folyamatosan fejlődő, innovatív és fenntartható bőrápolási termékeinket.

Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a MediNatural 2023-ban ismét elnyerte a Magyar Brands díjat az Innovatív márka kategóriában. Ez a díj nem csak a márkánk elismertségét igazolja, de rávilágít a folyamatos innovációra és fejlődésre, amit a MediNatural képvisel. A Magyar Brands díj presztízsértékű elismerés, amelyet a kiemelkedő magyar márkák kapnak meg.

MediNatural - Az innováció és a minőség elkötelezettje

A MediNatural mindig is arra törekedett, hogy ügyfeleinek a legjobbat kínálja. A legújabb technológiák és a természetes hatóanyagok felhasználásával olyan innovatív natúrkozmetikumokat hozunk létre, amelyek megoldást nyújtanak a bőrápolási problémákra, hogy a bőrünk még szebb és egészségesebb lehessen. Ez a kitüntetés nem csak azt bizonyítja, hogy a MediNatural egy megbecsült és elismert márka, hanem azt is, hogy az innovatív termékeinkkel egyre inkább hozzájárulunk a bőrápolás fejlődéséhez.

 

MediNatural legújabb innovációja: a Rejuvenating Supreme arcápoló termékcsalád

Az innováció és minőség jegyében folytatva örömmel mutatjuk be legújabb fejlesztésünket, a Rejuvenating Supreme arcápoló termékcsaládot. A MediNatural csapat fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy egy olyan termékcsaládot hozzon létre, amely a luxus bőrápolást teszi elérhetővé mindenkinek.

A Rejuvenating Supreme termékcsaládunk széleskörű kutatások és alapos fejlesztések eredményeként jött létre, és azt a célt szolgálja, hogy a bőröregedés jeleinek leküzdésére szolgáló luxuskategóriás bőrápolást mindenki számára elérhetővé tegye. Büszkén prezentáljuk ezt a sorozatot, amely a természetes hatóanyagok erejét és a legújabb sejtszintű bőrfiatalító technológiákat ötvözi

MediNatural legújabb innovációja: a Rejuvenating Supreme arcápoló termékcsalád

Az UltraGreen minősítés – a tisztaság garanciája

Az UltraGreen minősítés a MediNatural kozmetikumokat az egészség védelmének elkötelezettjeként jelöli meg. Ez a szigorú szabvány garantálja, hogy a minősített termékek nem tartalmaznak emberre vagy környezetre ártalmas anyagokat, beleértve a kőolajszármazékokat, alumínium-vegyületeket és fenoxietanolt.

Az UltraGreen minősítés továbbá biztosítja, hogy a MediNatural termékekben a vízmentes természetes összetevők aránya 95% feletti. Ezen felül a MediNatural csak olyan UV-szűrőket használ, amelyek nem veszélyeztetik a korallzátonyokat. Ez a minősítés tehát a MediNatural elkötelezettségét jelzi a tiszta, természetes és fenntartható bőrápolás iránt, ami a vásárlóknak is nagy biztonságot nyújt.Fenntartható és etikus szépségápolás

A fenntarthatóság egy olyan gondolkodásmód, ami a kezdetektől velünk van, fő alapelvünk a környezetünk és az állatok maximális tiszteletben tartása.

Termékeink fejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket, és nem használunk állati eredetű összetevőket. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel hozzájárulunk a fenntartható és etikus szépségápoláshoz.

Ezzel a Magyar Brans díjjal a MediNatural tovább erősíti elkötelezettségét a minőség, innováció és fenntarthatóság iránt. Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az úton, és bízzunk benne, hogy termékeinkkel mindenki számára elérhetővé válik a szebb és egészségesebb bőr.