A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Esettanulmány | hogyan szabadultam meg a pattanásaimtól 

"

Kedves Mindenki!


 

Megrendeltem ezt a Teafaolajos pattanás stop csomagot. Hát, ha valakin reklámozni lehetne ezeket a teafaolajos termékeket, akkor azt hiszem, én vagyok a megfelelő alany. Bőrtípusom normál, zárt pici pórusokkal, viszont nagyon érzékeny. 

A MediNatural teafaolaj pattanás stop csomag használata után, már első alkalommal halványultak az agresszív piros foltok, aminek nagyon örültem.

A bal arcomon most csak 4 foltocska van (amik intenzív sebek voltak előtte, s hiába kentem érzékeny bőrre való arckrémmel, mindig kiszáradtak és emiatt gyógyulni se tudtak).

A sebek halványodtak, a legtöbb már tényleg csak folt, s mindez egy hét alatt. Persze idő kell, s én emellett minden nap jógázom, s igyekszem elősegíteni a tisztulást, a gyógyulást. 

- Immáron 6 éve szenvedek az pattanásoktól, aknétól.

Az én problémám az, hogy az arcom különféle területein megjelennek kis dudorok, amik pár nap alatt fájó, feszítő duzzanatokká válnak. Mivel nagyon érzékeny a bőröm, gyakorlatilag alig tudok hozzáérni az érintett területhez. Ezek a kis puklik egy idő után maguktól összehúzódnak és eltűnnek (nem olyan, mint a pattanás, hogy megérik, kinyomják és minden rendben...), de ha épp úgy van kedvük újra begyulladnak. 


Jártam bőrgyógyászhoz, ahol teletömnek antibiotikummal, amit hónapokig szednem kellett és borzalmasan fájt a hasam tőle, meg teljesen le is gyengült a szervezetem. Aztán jártam kozmetikushoz, aki kijelentette ezek a pöttyök biza lelki eredetűek és felejtsem el a bogyókat (nem mintha szívesen szedtem volna be őket

No a lényeg, hogy végső elkeseredésemben megrendeltem ezt a teafaolajos csomagot. Első szaglásra erős volt a teafa illat, de már első használat után megszoktam, és meg kell mondjam: meg is szerettem! 

 

Leírom én hogyan alkalmazom a teafaolajos termékeket:

megmosom az arcom a teafaolaj folyékony szappannal (csodálatos, nem szárít, az arcom felfrissül, a bőröm érezhetően megkönnyebbül), majd a teafa olajból egy cseppet szoktam cseppenteni vattakorongra, s bekenem vele az arcom (mivel elég sok foltom van, így nem aprózom el....).

Kicsit csíp, szem környékére vigyázzatok, irritációt okozhat (nekem azért egy-két csepp könnyem rendszeresen kicsordul), de ne szegje kedvetek, mert pillanatok alatt elmúlik ez a kis kellemetlen érzés.

Utána jön a teafaolaj arctej, ami nagyon finoman nyugtatja a bőrt, kellemesen elpuhítja anélkül, hogy zsírossá, nehézzé, tömítetté tenné, ezért én nem szoktam lemosni. 

 

A teafaolajos pattanás stop csomagot mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ha nem is tudja elmulasztani teljes mértékben a patikat, vagy aknét (kinek milyen gondja van), akkor is természetes, könnyed ápolás a bőrnek.

A foltok ellenére csodaszép lett a bőröm, puha, matt, élettel teli, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! 

S azt tanácsolom, hogy a drogériai arctisztítókat, krémeket stb. tessék elfelejteni!

Ez a Teafaolajos termékcsalád tökéletesen elég az arcbőr tisztítására és ápolására.
                                                                                                                                                           

 

írta: Dawn       Ha úgy gondolod te is próbára tennéd a pattanás STOP csomagot katt ide 

vagy görgess lejjebb és dobd a kosárba
                 
                

Tartalomhoz tartozó címkék: Aromaterápia esettanulmány