A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Citrom Illóolaj ősztől tavaszig, tavasztól őszig

A citrom illóolaj illata, mint a frissen facsart valódi citrom egy csipetnyi bájjal!

 

 A citrom illóolaj illata, mint a frissen facsart valódi citrom egy csipetnyi bájjal!

Érdekes, hogy nyugtat, de mégis elképesztő frissítő hatása van, harmóniát teremt anélkül, hogy bealudnál tőle. Pár csepp  citrom illóolaj és elméd a napsütötte citrus ligetek mámoros illatában fog szárnyalni!​ 

 
A citrom illóolaj nagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében.


 Tegyél 5-10 csepp illóolajat valamilyen növényi olajba pl.: édesmandula-, jojoba-, argán -olaj kitűnő választás, majd masszírozd be a mellkasba, a torok területére, vagy éppen az orr két oldalára, az orrcimpákhoz. 
Ez segít fellazítani és eltávolítani a felgyülemlett váladékot és lehetővé teszi, hogy könnyebben lélegezz. Citrom illóolajat itt megnézheted


Ha betegnek érzed magad készíthetsz szagló üvegcsét!
 
Így készítsd el!
A szagló üvegcse általában 20-40% illóolajat tartalmaz, valamilyen növényi hordozóolajban elkeverve. A legideálisabb választás erre a hidegen sajtolt jojoba olaj, mivel nincs illata, ezért a benne elkevert citrom illóolaj teljes pompájában ragyoghat, extra bónuszként pedig az illatfixáló hatása elősegíti az illóolajok illatának kiteljesedését! 

Az elkészült citromolajos keverékből tegyél 1-2 cseppet a csuklód belső felületére és dörzsöld össze finoman, majd lehunyt szemmel, mélyen, befelé összpontosítva néhány alkalommal lélegezd be, és rövid ideig tartsd bent a levegőt, majd lassan fújd ki. Nemcsak a légutak kitisztításában segíthet, de a hangulatodnak is nagyon jót tesz. 

A citrom illóolaj hangulatodra gyakorolt hatása nemcsak abban nyilvánul majd meg, hogy vidámabbá és élénkebbé tesz, segítségével jobban tudsz koncentrálni, elillan a fáradtság, és a benned lévő stresszt és feszültséget is csökkentetheted általa. Vizsgára készüléskor, tanuláskor különösen érdemes alkalmazni ezt a módszert! Bio citrom illóolaj itt

Ezzel egy olyan "gyorssegélyt" kapsz, melyet bárhová magaddal vihetsz  a táskádban vagy akár a zsebedben, és egy pillanat alatt, mélyeket lélegezve belőle, azonnal felfrissítheted magad.


A citrom illóolaj kincs a szépségnek és léleknek egyaránt. A házi kincsesláda alapvető tartozéka. 

Görgess lejjebb ide készítettem Neked és csak dobd a kosárba!

Tartalomhoz tartozó címkék: Aromaterápia