A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

A bőrfiatalítás bajnokai - 3 trükk amin meg fogsz lepődni...

2017. 07. 31. 15:14:53

Bőrfiatalítás bajnokai

① SOHA TÖBBÉ RÁNCOS BŐR 


Ha szomjaznak a bőröd sejtjei, teljesen összeroskadnak, ettől pedig a bőröd sokkal sérülékenyebbé válik és ráncos leszel mint a somogyi pöndöl. 

Idővel persze mindenkit utolérnek a ráncok, ezt Te sem kerülheted el, de ha megfelelően hidratált vagy és figyelmet fordítasz a bőröd táplálására minimalizálhatod a mélységüket és látványosságukat.

 

A bőröd táplálására például a csipkebogyó- és Sárgabarackmag  olaj páros elképesztően hatékony tud lenni; a legtöbben megdöbbennek pár napos használat után, olyan szépen kisimítják, feltöltik a ráncokat! 

 

Persze csak akkor működik, mint minden, ha az alapokat lefekteted, így a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás elkerülhetetlen összetevője a sikernek. A természetes csipkebogyó- és sárgabarackmag bőrápoló olajjal

együtt pedig csodásan ragyogó fiatalos arcbőr lesz a jutalmad.
  

 

Megéri odafigyelni, hidd el!  

→ Sárgabarackmag bőrápoló olajról bővebben Katt ide 
→ Csipkebogyó bőrápoló olajról bővebben Katt ide 

 

 

② VISZLÁT PATTANÁS


Ha megfelelő mennyiségű folyadékot iszol,azzal elősegítheted a tested méregtelenítési folyamatait és a pattanást okozó méreganyagok távozását a bőrödből.

És ez még nem minden, a bőröd sokkal ellenállóbb lesz mindenféle szennyeződéssel szemben, ha megfelelően hidratált, hiszen nem törik meg, a kórokozók pedig nehezebben jutnak át a megfelelően táplált és hidratált védelmi vonalon, a bőrödön. 

A legjobb, ha ébredés után egyből megiszol egy nagy pohár tiszta vizet,hiszen ezzel megfelelően hidratálod az éjszaka kiszáradt szervezeted, és ne felejts el lefekvés előtt is egy pohárral meginni.


Tipp: ha nem sikerül leküzdeni a pattanásokat, pedig elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztasz, mindenképpen próbáld ki ezt a csomagot  KATT IDE


 

③ HELLO, RAGYOGÓ BŐR -GYÖNYÖRŰ HAJKORONA

 

Te is már régóta keresed a megoldást a fénytelen, töredezett, száraz hajra? A megoldás roppant egyszerű, mondhatni, mint egy faék. Ez nem más mint a VÍZ ! 

Mivel a haj egynegyede víz, ezért a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen a hajad számára.


A bevitt folyadékot a szervezeted először a létfontosságú szerveidnek „adja”, vagyis a hajad lesz az első, amitől megvonja a nedvességet, ezért ha keveset iszol ne csodálkozz, ha semmi nem használ! 

Hogy mindig egyenletesen legyél hidratált, lehetőleg ne teljen el úgy 2 óra, hogy nem iszol legalább egy pohár (2 dl) vizet.

 Nemcsak a szomjadat oltja kiválóan, de a bőrödet és a hajadat is fiatallá és egészségesé varázsolja.  Ne felejtsd el táplálni a bőrödet és a hajadat sem, válasz hozzá a bőrtípusodnak megfelelő MediNatural bőrápoló olajat!

A víz és a tápláló természetes bőrápoló olaj szó szerint felpumpálja a bőröd, feltölti a sejteket, a hajad csillogása pedig elkápráztat majd mindenkit! Tipp: Extra száraz, élettelen, töredezett hajra  →  MediNatural organikus kókusz olaj fantasztikus hajkondicionáló! Katt ide