A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Az újdonság ereje: peptidek

Az újdonság ereje: peptidek

Vajon mi újat lehet még feltalálni az arcápolásban?

Létezik, hogy van még mit felfedezni a kozmetikumok terén?

Létezik bizony! Mindjárt meg is mutatjuk!

 

A kozmetikai ipar az egyik leginnovatívabb iparág: szinte naponta születnek új hatóanyagok, összetevők, kombinációk és persze célközönségek is (gondoljunk csak arra, hogy szinte már a gyerekeknek is léteznek hidratáló termékcsaládok).

Számtalan, csodás arc- és testápoló kence hatóanyaga a bőrgyógyászatból ered, de a réges-rég elfeledett, évszázadokon át velünk lévő alkotórészek is újra képesek a reneszánszukat élni azért, hogy mi, itt a 21. század első húsz éve után is folytonosan fiatalosnak és életerősnek érezzük magunkat, és ezt a tükörképünk is igazolja.

A Medinatural-nál mi szeretjük ötvözni a legújabb kutatások eredményeit és a jól bevált, akár népi receptek megbízhatóságát is, így alkotva meg egyszerre innovatív és mégis ismerősnek tűnő fejlesztéseinket és termékeinket.

Most is egy innovációt vegyítünk egy régi ismerőssel, ráadásul három teljesen új termékünkbe esszenciálva ezek összefogásának lenyűgöző erejét.

Az újdonság ereje: peptidek

Három új terméket fejlesztettünk nektek, mindhármat az öregedésgátlás, a ráncok kisimítása, a ránctalanítás komrpomisszumokat nem tűrő célkitűzése, és az egész arc felfrissítésének égisze alatt.

Legújabb varázslatos alapanyagunk a peptidek címszó alatt találhatóak meg az általunk használt bőrápoló összetevők kislexikonjában.

A peptidek információvivő, láncolatos vegyületek, melyek fehérjékhez kapcsolódnak. Az a feladatuk, hogy kommunikációs hírvivőként működjenek a szervezetünkben. Ha nincs elég peptidünk, akkor az történik, hogy például az arcápolásban hiába kenjük magunkra a világ legtökéletesebb hatóanyag kombinációját, peptidhiányunk miatt a szervezetünk nem közli a hírt a sejtekkel, hogy itt bizony hatóanyagfelvételre lenne szükségünk... Így a hatóanyagok felhasználás nélkül bomlanak le.

Ezért a peptidek olyanok, mint a közvetítők például egy üzleti kapcsolatban: egészen másként indul egy tárgyalás és más lesz a kimenetele is, ha bemutatnak bennünket egymásnak, mintha csak odagyűlnénk egy asztal köré, aztán senki se tudná a másikról, hogy ki kicsoda, és egyáltalán, miért is van ott.

A peptidek tehát egy új szintet jelentenek a bőrápolásban, és bizony meg merjük kockáztatni, hogy sorsfordító hatásúak a kozmetikai iparban.

A régi ismerős: narancsvirág

A Medinatural új, peptides termékeibe legfőképp narancsvirág peptideket tettünk, többek között azért, mert a narancsvirág évszázadok óta a bőrápolás és a hagyományos gyógyászat eszköze. Érdekességét és különlegességét az adja, hogy miközben anyagcsereserkentő, aközben stresszoldó hatású is. Mi más is kellene egy ránctalanító hatású, intenzív hatásosságot és ápolást biztosító kencébe? Serkentse az anyagcserét a hatékonyabb sejtműködésért, aktivizálja a szervezet saját bőrmegújító képességét, és közben ez ne okozzon plusz stresszt számára ez az aktivizálási képesség, hiszen abból több is van az életünkben, mint kellene!

Zseniális választás tehát a narancsvirág, mert egyszerre több, különböző célkitűzést is el lehet vele érni.

Milyen termékekben hasznosak a leginkább a peptidek?

A legkényesebb területeken a leghasznosabbak a peptidek: a szem végtelenül érzékeny és sérülékeny bőre esetében kihagyhatatlan a 21. századi kozmetikai fejlesztésekből a peptid, éppen ezért két teljesen új terméket is fejlesztettünk ehhez:

egy peptides szemránckrémet és egy különleges, peptides szemráncgélt. Mindkettőben megtalálod természetesen a narancsvirág peptideket, de természetesen még egyéb más hatóanyagokat is:

 

 

Peptides szemráncgél narancsvirág peptidekkel 

Peptides szemráncgél narancsvirág peptidekkel

 

A Peptides szemráncgél narancsvirág peptidekkel

leheletfinom érzés a bőrön, olyan,

mint egy titkos varázsérintés.

Tökéletes választás, mikor sminkelned kell magad, és nem kockáztathatod,

hogy egy krémes alappal elkenődhet a szemfestéked,

vagy, hogy leoldja a szempillaspirálodat.

A gél láthatatlanul és légiesen teszi a dolgát, egész nap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peptides szemránckrém narancsvirág peptidekkel

Peptides szemránckrém narancsvirág peptidekkel

 

 

A Peptides szemránckrém narancsvirág peptidekkel azok kedvenc választása,

akik szeretik a krémes érzést, és elvárásuk továbbá az is,

hogy érintésre a bőrön érezhető védőréteg képződjön.

Remek döntés a szemránckrém akkor,

ha egyáltalán nincs – adott pillanatban – szükséged sminkre,

vagy épp otthon töltöd az idődet,

vagy éjszakára szeretnéd krémezni a szemed környékét.

De ennél is tovább mentünk, és megalkottuk a Peptides ránctalanító krémpakolásunkat is, hogy a hatóanyagbevitel az egész arcon, nyakon és dekoltázson is érvényesülhessen.Peptides ránctalanító krémpakolás narancsvirág peptidekkel

Peptides ránctalanító krémpakolás narancsvirág peptidekkel


Sok krémpakolás létezik a világon, de egyértelműen ránctalanító hatású csak kevés van, és mi most pont egy ilyet hoztunk el neked.

A Peptides ránctalanító krémpakolás narancsvirág peptidekkel úgy hat, mintha kozmetológus vette volna kezelésbe a bőrödet és a ráncaidat. Használhatod már egészen fiatalon is, hiszen a megelőzés és a bőrnek a folyamatos támogatás létszükséglet.

Érettebb korban viszont nyugodtan készülj fel arra, hogy az ismerőseid meg fognak gyanúsítani, hogy ráncfelvarrásra fizettél be, ugyanis annyira hatékony lesz ez a pakolás!

 

Ráadásul, mivel tudjuk, hogy imádjátok a bevezető akciókat, ezért most ez a három termék egy csomagban -20% kedvezménnyel vásárolható meg!

 


Járj jól négyszeresen!

  1. A szemráncgél könnyedén beszívódik, és tökéletes választás nappalra, smink alá.

  2. A szemránckrém robosztusabb kivitel, kívülről is biztosít egy tartalmasabb fedést, ezért otthonra, sminkmentes alkalmakra, éjszakára tökéletes megoldás.

  3. Az arcpakolás heti 1-2 alkalommal használva lenyűgöző eredménnyel frissíti, újítja meg a bőrt, és halványítja a ráncokat.

  4. Most akciósan tiéd lehet mind a három, 20%-kal kedvezőbb áron, a bevezető kampányunk keretében.

Kiknek valók ezek a peptides újdonságok?

Nézz a tükörbe, és mondd meg te, hogy szükséged van-e rájuk!

Íme, néhány kritikus pont, amit érdemes szemügyre venned, és ha tényleg szembe akarsz nézni a bőrproblémáiddal, akkor vidd a tükröt természetes fénybe, az ablakhoz. Tartsd a tükröt magad előtt kinyújtott karral, arcmagasságban:

- Nézd a szemeid környékét úgy, hogy az arcod kellemesen ellazult, se nem komoly, se nem vidám, mondhatni pókerarcot viselsz. Egész tűrhető a ráncaid állapota? Akkor jó! De most nehezítjük a pályát: mosolyogj! Tucatjával jelentek meg a kis ráncok a szemed alatt és körülötte? Akkor bizony ideje beruháznod a ránctalanítás elleni új fegyverekbe. De menjünk tovább!

- Imitáld azt, hogy szomorú vagy, rossz a kedved, lebiggyed a szád, sírásra görbülnek a vonásaid. Megereszkedik az arcod? Meg bizony, ahogy mindenkié, kérdés, hogy ki mennyire viseli ezt el, látványként a saját arcáról. Ha tenni akarsz ez ellen, akkor ideje a peptides termékekkel közelebbi ismeretségbe kerülni, vagyis rendelni!

- És most a legnehezebb feladat: vidd a tükröt lejjebb az arcodtól, és nézd meg, mit látnak belőled azok, akik alacsonyabbak nálad, vagy például ők ülnek, te meg állsz. Oké, nyilván érted már, mire akarunk kilyukadni: mindenkinek vannak előnytelen arcai, amiket a világnak mutat, de amit a világ talán már megszokott, illetve nem esik kétségbe, ha nem a legszebb arcunkat mutatjuk neki. De te mit szeretnél mutatni? Mert ha a legjobb arcodat, akkor ideje kezelésbe venni a kritikus pontokat! (Ugye most már nem csodálkozol, azon, hogy az összes jól sikerült szelfi, amit életedben láttál, felső nézőpontból készült?)

Mik vannak még a termékekben?

A narancsvirág peptiden kívül természetesen számtalan hatóanyagot dúsítottunk még bele ezekbe az új termékekbe is, bátran ellenőrizheted ezeket a termékek leírásaiban:

Peptides szemráncgél narancsvirág peptidekkel>>

Peptides szemránckrém narancsvirág peptidekkel>>

Peptides ránctalanító krémpakolás narancsvirág peptidekkel>>

További érvek a narancsvirág peptides, új termékeink mellett:

- A hatóanyagokat úgy válogattuk össze, ahogyan az már az összes többi termékünknél is jól bevált a visszajelzéseitek alapján: célzatosan a ránctalanítás és az öregedésgátlás ellen indítottunk harcot.

- Nem igazán találsz hasonló alkotórészekből összeépülő termékeket a piacon, ezek egyedülállóak, saját, magyarországi manufaktúránkban készülnek.

- Egyetlen termékünket sem teszteljük állatokon, így ezeket az új, narancsvirág peptides termékeket sem. Ez talán már köztudott rólunk, de ismétlés a tudás anyja.

- Minden termékünk szigorú szakmai ellenőrzésen esik át, de már az ötlet fázisnál is vegyészek és gyógyszerészek vesznek részt a fejlesztési folyamat előkészítésében.

- A termékcsomagolások könnyű mindennapi használatot biztosítanak számodra, ahogy ezt már szintén megszokhattad nálunk.

Netán kétségeid vannak még?

Akkor ezek szerint nem hallottál még a 100 napos pénz visszafizetési garanciánkról? Ennek keretében a weboldalunkon történő vásárlások esetében egyszerűen kinullázhatod a kockázatot: ha a termék nem tetszik, vagy nem válik be, de legalább 50%-a még megvan, küldd vissza nekünk 100 napon belül, és visszafizetjük az árát.

Most akkor mi a teendőd? Nincs más hátra, mint vásárolni!

Most akkor azt javasoljuk, hogy rendeld meg a bevezető akció keretében a -20%-kal olcsóbb áron a hármas csomagot, amelyben megtalálod majd:

- A Peptides szemráncgélt narancsvirág peptidekkel,

- A Peptides szemránckrémet narancsvirág peptidekkel,

- És persze a Peptides ránctalanító krémpakolást narancsvirág peptidekkel.

Míg megérkezik a csomagod, készülj fel lelkileg, hogy az összes ismerősöd a plasztikai sebészed számát fogja tőled kérni, így érdemes már jó előre begyakorolni erre a kérésre egy frappáns választ!

A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel a csomagokat a megrendelés beérkezésének sorrendjében állítjuk össze, tehát ha gyorsan hozzá szeretnél jutni az új ránctalanító varázseszközeidhez, akkor érdemes gyorsan rendelni is!

Ne engedd többé, hogy kommunikációs anomáliák akadályozzanak a ráncok és a bőröregedés elleni harcban, legyél határozott, a többit nyugodtan bízd rá a peptidekre!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anti-aging

Keresés