A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Arcápolási rutin kombinált bőrre

A bőr anatómiai felépítése mindenkinél egyforma. Mégis vannak egyéni eltérések, ami alapján alap bőtípusokat tudunk meghatározni. Az emberek többségénél ezek keverednek, az arc különböző területei más-más bőrtípusba tartozhatnak. Ezt  hívjuk kombinált bőrnek, itt az a fontos, hogy a domináns, a legnagyobb, illetve legproblémásabb területet érintő bőrtípust tekintsük kiindulópontnak.
Leggyakoribb kombinációk:
→ T-vonalban zsíros, máshol normál 
→ T-vonalban zsíros, máshol száraz
Ápolása: Alapos tisztítás után hidratáló, bőrműködést támogató és az arc különböző területeinek megfelelő hatóanyagok bőrbe juttatására kell törekedni.
Rendezés:
Megszabadulnál a tág pórusoktól és a zsíros bőrtől?
12.990 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(5)
Segít, hogy a bőrkép egységesebb, mindenhol hidratált és problémamentes lehessen. Ráadásul anti-aging hatásának köszönhetően csökkenti az bőröregedés látható jeleit.
17.499 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
A kombinált bőr nem azt jelenti, hogy bonyolult feladat lenne megfelelően ápolni a különböző területeket. A Niacinamidos szérum a zsírosabb, a Hyaluron  szérum
23.499 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Többé nem jelent kihívást a kombinált bőr megfelelő ápolása. A csomag különlegessége! Kétféle szérumot ajánlunk, más-más célterületre. 
17.999 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
Az arcápolás akkor éri el a célját, ha utána a bőr szebb, egészségesebb lesz. Ezt a feladatot teljesíti ez a terméksor. Kombinált bőr esetén a Niacinamide szérum
23.999 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

Keresés