A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Az Aloe Vera hatása az arcra | az időtlen, természetes szépség összetevője

aloe-vera-hatása-az-arcbőrre

Az Aloe Vera gyógynövény és dísznövény is egyben. De ha csak dísznövényként tarjuk lakásunkban, akkor is kifejti gyógyhatását, hiszen tisztítja a lakás levegőjét. G
yógynövényként az aloe vera hatás nagyon sokoldalú.

 

Mire jó az Aloe Vera? Mindenre!


Ahogy a „Bazi nagy görög lagzi” című filmben a családfő bármilyen problémára így reagál „Tegyél rá Windexet!”, úgy mi az Aloe Verát ajánljuk mindenre.

 

 • Pattanás nőtt az arcunkra? 
  Tegyünk rá Aloe Verát!

 • Megvágtuk a kezünket?
  Tegyünk rá Aloe Verát!

   
 • Begyulladt a körömágyunk? 
  Tegyünk rá Aloe Verát!

   
 • Leégett a bőrünk a napon?
  Tegyünk rá Aloe Verát!

 • Lehorzsolta a gyerek a térdét? 
  Tegyünk rá Aloe Verát!

 • Fáj a torka a gyereknek? 
   Adjunk neki egy kis Aloe Verát!

 • Megcsípte egy rovar?  
  Tegyünk rá Aloe Verát!

 • Gyenge az immunrendszerünk? 
  Igyunk rendszeresen Aloe Verát!


Az aloe vera hatás egy univerzális hatás.
Az arcbőrünknek igencsak sok mindent ki kell bírnia nap mint nap. Nem csak az időjárás viszontagságaitól kell óvnunk, hanem az arcbőr folyamatos öregedésével is számolnunk kell. Hogy ezt a folyamatot megállítsuk, vagy akár kicsit vissza is fordítsuk, tegyünk meg mindent arcbőrünkért.

 

Az Aloe Vera hatása az arcra


Az Aloe Vera gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, segíti a bőr regenerálódását és hámosítását is. Tehát bármilyen típusú az arcbőrünk, az Aloe Vera megoldást kínál a megfelelő ápolására. Az Aloe Vera az arcra igen jótékony hatást tud kifejteni, hiszen nem csak táplálja azt, hanem gyógynövény mivoltából adódóan gyógyítja is.


→  A zsíros, pattanásos arcbőr, tulajdonképpen gyulladásban van. A bőrszövet nagyobb pórusú, ezért a szennyeződések könnyebben megtapadnak benne, amik végül gyulladást okoznak. Kisebb nagyobb pattanások éktelenítik ilyenkor az arcbőrt. Az Aloe Vera az arcra ilyenkor is kifejti jótékony hatását. Megtisztítja, fertőtleníti, hámosítja az arcbőrt, és kiegyensúlyozza annak faggyútermelését. A pattanások okozta hegesedést is csökkenti.

 

aloe-vera-arcpakolas

Intenzíven tápláló Arcpakolás | Joghurtos krémpakolás aloe verával

MEGNÉZEM

 

→  Ha fakó és száraz az arcbőr, akkor az Aloe Vera más módon áll a feladathoz. Kisimítja az arcbőrt, feltölti nedvességgel és vitaminokkal, üde színt varázsol a fakó helyett.
 

→  Ha kombinált arcbőrre visszük fel az Aloe Vera pakolást vagy arckrémet, akkor intelligens módon a különböző területeken különböző hatását fejti ki az Aloe Vera az arcon. A zsíros T-vonal fényességét megszünteti, a száraz orca bőrét élettel tölti meg, és a hámló bőrsejtek helyére az új sejtek regenerálódását mihamarabb beindítja.


→  
Ha már érett, öregedő arcbőrrel találkozik, az Aloe Vera az arcra minden hatóanyagát beveti. A szárazabb, ráncosabb arcbőrt természetes módon stimulálja a kollagén termelésre, amely aztán folyamatosan visszatölti a gödröcskéket, kisimítja a ráncokat. Feltölti a hasznos tápanyagokkal, simává és bársonyosan puhává alakítja a bőrfelszínt.


→  
Végül pedig a normál bőr szépségét tovább fokozza, ha Aloe Verával kényeztetjük. Nem is engedjük meg neki a hanyatlást egy napra sem, hiszen az aloe vera hatás a természetes szépség megőrzéséért könnyedén felel.

Bármilyen típusú az arcbőr, mindenkivel előfordult már, hogy agyongyötörten ért haza egy hosszú, nehéz nap után. Szinte szürke vagy egyenesen sárga volt az arcbőr színe a sok szmogtól és szennyeződéstől, ami egész nap rárakódott. A stressz is mély nyomokat hagyott rajta. Ilyenkor, bármilyen fáradtak is vagyunk, szánjunk rá néhány percet, hogy alaposan megtisztítsuk az arcbőrt és tápláló pakolást vagy arckrémet rakjunk rá.


Tökéletes megoldás erre a célra, például az intenzíven tápláló Joghurtos krémpakolás aloe verával. A joghurttól krémesebb és még táplálóbb, az Aloe Vera pedig minden gyógyító és szépítő hatását belecsempészi ebbe a csodálatos arcpakolásba.

 

Hogyan használjuk az arcpakolást?


A krémes arcpakolást jó vastagon vigyük fel az arcunkra, nagyon vigyázva, hogy a szembe ne kerüljön, de azért a szemkörnyékre is jusson a krémből. A praktikus kiszerelésű tégelyből könnyedén ki tudjuk kenni a megfelelő mennyiséget. Nem kell nekünk kikevergetni a pakolást porokból és olajokból. Fészkeljük be magunkat a legkényelmesebb fotelunkba és lazítsunk 10-15 percet. Ha ismerjük a technikáját, meditáljunk ez idő alatt. Az idő letelte után pedig mossuk le arcunkról langyos vízzel a be nem szívódott krémpakolást és máris jobban érezhetjük magunkat.

 

Az Aloe Vera hatás egyből megmutatkozik az arcunkon. Feszesebb, bársonyosabb, üdébb, szebb és fiatalabb lesz.
 

Plusz feladat:
Az Aloe Vera az arcod ragyogását természetes módon idézi elő. Gyógyhatásai révén egészségesebb és szépségesebb lesz az arcbőr. Ugye te is szeretnéd, ha arcod bársonyosabb, feszesebb és egészségesebb kinézetű lenne? Nem kell mást tenned, csak szövetkezz az Aloe Verával, hogy alapjaiban újuljon meg az arcbőröd.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrápolás Arcápolás Arcpakolás

Keresés