A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

A Niacinamide fénykora – avagy a B3-vitamin új tündöklése

 Niacinamide fénykora – avagy a B3-vitamin új tündöklése Te is kipróbáltál már mindent az arcodra, de az eredményekkel sosem voltál igazán elégedett?

Évek óta vársz igazi áttörésre az arcápolásban, de te is csak látványos ígéretekkel és halovány eredményekkel találkoztál?

Mi most elhoztuk neked az igazi forradalmat, egy régi, de kevéssé ismert hatóanyag segítségével!

A MediNatural Bemutatja

A Niacinamide fénykora – avagy a B3-vitamin új tündöklése

A bőr és arcápolás hagyománya több ezer éves múltra tekint vissza. Mai szemmel visszanézve olykor hajmeresztő, sőt, gyakran egészségromboló kencékkel kényeztették magukat nemcsak a nők, de a férfiak is.

A 20. században számtalan világcég nőtte ki magát, kizárólag kozmetikumokat gyártva, főként az igényes női vásárlóközönségnek, többségük ma is irigylésre méltó hírnévnek örvend.

Ha néhány havonta bekapcsoljuk a tévét, és végignézünk néhány reklámblokkot, akkor ma is szembesülhetünk azzal, hogy a kozmetikai ipar eláraszt bennünket innovatívabbnál-innovatívabb megoldásokkal, mert hiszen ki ne vágyna simább, szebb arcbőrre, napi egy-két borsószemnyi krém felkenéséért cserében?

De ha minden innováció olyan csodálatos, akkor miért van szükség szinte hetente a kozmetikumok összetételének megújulására, új formulákra, új, radikális eredményekre?

Egy átlagos, kozmetikumok összetételében nem jártas vásárló számára úgy tűnhet, hogy minden héten forradalom zajlik az arcápolás terén, de az igazság az, hogy a marketing mögött a leggyakrabban pusztán néhány tizedszázaléknyi összetétel változás van csak, meg egy kis csomagolás újra-dizájnolás, és ugyanazt el lehet adni újként, fejlesztésként, megdöbbentő eredményként...

Az elmúlt egy-két évtizedben robbant be a köztudatba az, hogy

  • az A-, E- és C-vitamin a bőrápolásban is a barátunk,

  • A Q10 koenzim létezik és szükségünk van rá,

  • a kollagén nemcsak a kisbabák kiváltsága,

  • és a hialuronsav nem egy maró hatású anyag, hanem a bőrmegújítás fontos eszköze.

De az is berobbant, sőt, atombombaként robbant, hogy éppen a kozmetikai iparban, a bőrápolás égisze alatt annyi mérget és toxikus anyagot sóztak ránk a gyártók, hogy még belegondolni is félelmetes. Tartósítószereket, gombaölőket, ki tudja, miből származó emulgeálókat kenhettünk magunkra, amik persze bőrpuhítóként is hathatnak, de hosszú távú hatásuk nem pozitív, hanem sokkal inkább káros.

Az utóbbi évek nagy forradalma az volt a kozmetikai iparban, hogy a gyártók a közfelháborodás és a vásárlói pánik miatt kénytelenek voltak átszervezni a gyártási folyamataikat, és kivonni termékeikből a káros anyagokat. Ez miatt csökkenő profittal számolhattak a multinacionális cégek, a vásárlók meg azzal, hogy valódi fejlesztések nem fognak a polcokra kerülni egyhamar.

Pedig van hova fejlődni, és nem is kellenek hozzá új Nobel-díj várományos felfedezések, elég csak szétnézni a természet patikájában, és alkalmazni azt, ami eddig is ott volt az orrunk előtt, csak nem fordítottunk rá elég figyelmet.

Mi, a MediNatural-nál mindig igyekszünk a multicégek által diktált áramlás ellenében haladni, és mindig a természet asztaláról dolgozni. Folyamatosan vezetjük be vásárlóink megelégedésére az új termékeket, és mindig olyan összetevőket hozunk be a repertoárba, amiről lehet, hogy már nagyanyáink is tudtak, de elterjedni mégsem volt lehetőségük. Azért, mert a nagyüzemi gyártásban ezek nehezen kezelhető hatóanyagok.

A kevesebb több, a jobb pedig jobb!

A MediNatural alapelve az, hogy arc- és bőrápolás tekintetében „a kevesebb többet ér” elvet vesszük figyelembe: legyen a termékeinkben a számosságot tekintve kevesebb, de eredményeket tekintve több hatóanyag.

Ami pedig jobban működik, mint más, megszokott hatóanyagok, azokat használjuk bátran akkor is, ha hónapokig, vagy akár egy évig is tart az új összetétel és termék kikísérletezése!

Mi nem abban hiszünk, hogy dobjuk piacra ugyanazt a terméket más csomagolással, más illattal, és adjuk el innovációként, hanem abban hiszünk, hogy az újításnak valóban újításnak kell lennie, nemcsak a saját termékeinket tekintve, de összességében az egész iparágat is.

Ezért idei első nagy fejlesztésünk a Niacinamide forradalma, amit más néven úgy is ismerhetsz, hogy B3-vitamin.

Mit tud a Niacinamide, avagy B3-vitamin a bőrápolásban?

A Niacinamide nemcsak egyszerű bőrápoló szer, hanem gyakorlatilag bőrgyógyászati hatásokkal bír, a bőrgyógyászok nagyon régóta használják.

- Gátolja a bőr öregedését – ez elég jól hangzik, igaz?

- Pattanásűző hatása van helyileg,

- mint ahogy a bőr nem kívánt pigmentációjára gyakorolt ereje is bámulatos.

- Megakadályozza a bőr UV-károsodásából eredő hátrányokat,

- a bőr felső rétegét pedig olyannyira hidratálja, mint semmi más.

- Összehúzza a pórusokat, ez nemcsak esztétikailag, de funkcionálisan is hasznos.

- Önmagában véve pedig stabil formula, a hatásossága pedig kiszámítható, ezért is használható gyógyászatilag is.

Gondolj bele, hogy milyen hatékony lehet egy saját gyógyászati asszisztensként funkcionáló arckrém a mindennapokban!

Niacinamidos hidratáló arckrém

 

Két terméket fejlesztettünk a Niacinamide hatóanyagával:

MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrémet és MediNatural Niacinamide szérumot.

Mit tud a Niacinamidos hidratáló arckrém és a Niacinamide szérum?

Ezen két új termékünk az anti-aging termékcsaládunkat gazdagítja. Nálunk már nem kell kompromisszumokat kötnöd a tükörrel, mert minden termékünk azt szolgálja, hogy megőrizhesd a fiatalságodat!

A Niacinamidos hidratáló arckrém egy bársonyos lehelet a bőrön, de közben harcias ráncűzőként funkcionál, és új életerőt is kölcsönöz az arcnak. Mindezt a nálunk már jól ismert és kedveld hatóanyagokkal, melyek az Acmella, Q10, C-vitamin, és persze új fegyverünkkel az öregedés ellen: a B3-vitamin célzott bőrbe juttatásával. Mindennapi használatra ajánljuk, a reggeli és esti arcápolási rutinodba illesztve.

 

 

Niacinamide szérum

 

A Niacinamide szérum pedig a MediNatural kedvelt szérumjainak palettáját bővíti: ebben a vizes közegben turbóhatású a Niacinamide bejutása és aktiválódása a bőrben. Nem vagyunk egyformák, az arcbőrünk sem az. Azoknak, akiknél már megjelentek a kor jelei az arcon, mindenképp ajánlott a Niacinamide szérum használata naponta, a Niacinamidos hidratáló arckrém felvitele előtt. Azoknak pedig, akik még a fiatalabb korosztályba tartoznak, és még nincsenek látványos jelei az öregedésnek, megelőző kezelésként ajánljuk a Niacinamide szérumot.

 

 

 

Tekintsd meg csomagajánlatunkat is, varázsold újra olyan fiatalossá magadat, amilyen lélekben is vagy!

 

 

 

 

Niacinamidos termékcsalád ajándékkal

Gyakran Ismételt Kérdések – talán benned is felmerültek hasonlók

Kérdés: „Még csak 26 éves vagyok, de látom anyukám és a nagynénéim arcát, és bármennyire is szeretem őket, nem akarok úgy kinézni 50-60 éves koromban... Barátnőim nem kenik az arcukat semmivel, de én nem akarom a véletlenre bízni a dolgot, hogy később megbánjam, hogy nem ápoltam az arcomat. Számomra is jó választás a Niacinamidos hidratáló krém?”

Válasz: Abszolút! A bőröregedés gátló hatása vitán felüli, ami azt is jelenti, hogy már fiatal korban is alkalmazható. Külön örülünk, amikor ilyen tudatosak a fiatalok is, és nem 40 évesen kezdenek el pánikolni, mikor már foltosodni is hajlamos a bőr a sok behatástól, hanem már korábban igényesek a megjelenésükre.

Kérdés: „Már annyi mindent kipróbáltam, és néhány napig minden új próbálkozásom a krémekkel jó ötletnek tűnik, de aztán mintha megszokná a bőröm, vagy nem tudom. Igazából még soha semmi nem vált be hosszú távon.”

Válasz: Sajnos régebben mi is ezt tapasztaltuk: hiába a fényes marketing, az eredmények messze nem voltak fényesek. Tudni kell, hogy nagyon sok egyszerű anyag, amik nem hatóanyagok, csak afféle hordozók a krémekben, bőrpuhító hatással bírnak. De azok nem hatolnak le a bőr alsóbb rétegeibe és nem bírnak gyógyhatással sem. Mi a MediNaturalnál arra koncentrálunk, hogy a hatóanyagok valóban hassanak: ne csak benne legyenek dísznek az összetevők között, hanem felszívódjanak és a bőrben fejtsék is ki a hatásukat, mert az a dolguk a krémekben, szérumokban. A válaszunk tehát összességében az, hogy ha megnézed a termékeink árát, látni fogod, hogy egy próbát mindenképp megérnek, a hatásosságukra pedig garanciát vállalunk!

Kérdés: Nem vagyok még olyan öreg, 46 éves múltam, de már minden kínom van az arcbőrömmel. Sosem gondoltam volna például, hogy ilyen korban még pattanásokkal fogok küzdeni, meg pörsenésekkel, kiszáradó foltokkal, miközben zsírosodik is. Már komolyan bőrgyógyász felkeresésén gondolkodtam, de akkor most szerintetek adjak esélyt a Niacinamide hatóanyagnak?

Válasz: Igen, mindenképp! Amikor már olyan ellentmondásos problémák jelennek meg az arcon, amikről te is írsz, akkor már nagyon célzott kezelésben érdemes gondolkodni: használd a Niacinamidos hidratáló krémet mindenképp, mert abban van még pluszban más hatóanyag is, amik együtt átfogó megoldást nyújtanak. Továbbá érdemes használnod a Niacinamide szérumot is, mert nagyon úgy tűnik, hogy a B3-vitamin erejére neked már fokozottan szükséged van. Pár nap után már látványos lesz az eredmény, és utána majd igény szerint használhatod a krémet és a szérumot, ahogy neked a leginkább beválik.

Akár 20 éves vagy, akár 70, megérdemled, hogy olyan fiatalosnak tűnjön az arcod, amilyennek lélekben is érzed magad!

Segítünk! A Niacinamide forradalma számodra is elérhető, mint látod, abszolút baráti áron, ráadásul most bevezető akcióval!

Válaszd mindkettőt, használd is mindkettőt, és a barátnőid sorban fognak állni a szépségreceptedért!

 

 

 

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Anti-aging Arcápolás pattanás

Keresés