A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

A legvonzóbb Nők titkos szépítő olaja ♥ a gránátalma olaj

2018. 10. 25. 15:22:04

Anti-aging-granatalma-olaj

 A gránátalma olaj bomba erős, antioxidánsokban gazdag hatóanyagai, méltán teszik az anti-aging bőrápoló olajok „korona ékkövének”

 

A legvonzóbb Nők titkos szépítő olaja a gránátalma

 


A legenda szerint a gránátalma a szépség istennőjétől, Aphroditétől származik. Ő ültette az első fácskát Ciprus szigetén, és sokak szerint a gyümölcs az isteni szépséget és a termékenységet is örökölte, így a szépségápolásban a kezdetektől használták.

 

Bár akkoriban még nem vizsgálták laboratóriumokban a gránátalma olaj hatóanyagait, de a modern vizsgálatok bebizonyították, hogy a gránátalma szinte tökéletes kombinációban tartalmazza az öregedésgátló hatóanyagokat.

Punicinsav zsírsavakban (CLA), valamint ellagsavban, linolsavban, alfa-linolénsavban, olajsavban és sztearinsavban gazdag. Magas polifenol tartalmának köszönhetően erős antioxidatív hatású.

A gránátalma olaj bőséges vitamintartalmával tápanyagot szolgáltat azon bőrrétegek számára, melyek a kollagén és elasztin termelésért, és ezen keresztül a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelősek.

 

gránátalma-olaj
 

MediNatural természetes
Gránátalma olaj (20ml)
|
ARC - NYAK- DEKOLTÁZS  ÁPOLÁSÁRA 

Megnézem


 


Hatékony arcápoló megoldásra vágysz? 

Szépülj Te is a gránátalma olaj erejével,  egy igazi kincsesbánya lesz a bőröd számára.

Szépség Tipp:   anti-age kezelésekhez használhatod a gránátalma olajat önmagábban vagy más olajokkal keverve  pl.: csipkebogyó-, sárgabarackmag-,  argán-, szőlőmagolaj.

ide készítettem Neked a különleges ANTI-AGING olajokat görgess lejjebb  ↓   és dobd Őket a kosárba!  

Tartalomhoz tartozó címkék: Anti-aging