A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Vegyszermentes karácsonyt!

A karácsonyt várva egyre többet vásárolunk és egyre kevésbé figyelünk oda, hogy magas minőségű és alacsony szennyezettségű termékeket vegyünk le a polcról...

A karácsonyt várva, ahogy telnek a hetek, egyre többet vásárolunk. Meg egy ajándék, még valami az ünnepi asztalra, még egy apróság ide, még egy nagyobb dolog oda. Ahogy közeledik a jeles nap, egyre kevésbé figyelünk oda (ha egyáltalán), hogy magas minőségű és alacsony szennyezettségű termékeket vegyünk le a polcról.


Azokat, akik nem foglalkoznak a vásárlás tudatosságával, vagyis akiket nem érdekel, hogy milyen összetevőkből van a kiválasztott árucikk, ezen a helyen sem próbáljuk meggyőzni. 

 

Viszont azokat, akik érzékenyek arra, hogy milyen termékeket használnak otthon, illetve fontosnak tartják, hogy mit adnak ki a kezükből, szeretnénk támogatni abban, hogy karácsonyi ajándéknak, illetve az ünnepek alatt (is) saját családjuk részére, magas minőségű, kizárólag természetes összetevőkből álló termékeket vásároljanak.


Válaszd a természetes illóolajokat, kozmetikumokat - vegyszerek nélkül


Vegyük például a karácsonyi illatosítást, ami egyre nagyobb divat hazánkban. A fenyő, citrusok, fahéj és sültalma illatot már a legtöbben nem várják meg a konyhából, hanem spray, illatgyertya és párologtató formájában viszik haza. Nem is gondolnak arra, hogy mindkét termék teljes egészében mesterséges és sok esetben a szervezetünkre rossz hatást kifejtő összetevőkből áll.

 

A MediNatural webshopban bátran válogathatsz, biztos lehetsz benne, hogy minden szerettednek kizárólag egészséges ajándékot választhatsz. Teremts egészséges karácsonyi illatot otthonodban a MedNatural Karácsony Varázsával, és amíg elmerülsz a kellemesen körbeölelő aromafelhőben, biztos lehetsz benne, hogy bőrápoló olajaink, teafaolajas termékeink és natúr illóolajaink között minden szerettednek találsz célzott, egészséges és örömet okozó ajándékot. 
 

Szerethető és biztonságot nyújtó termékeinket csomagokba is rendeztük neked, ráadásul karácsonyi akciókban kínáljuk, hogy átfogó megoldásokat és még nagyobb örömet adhass az ünnepen.

Aromaterápiás illatcsomagunk, RÓZSA ♥ Fiatalságmegőrző Szépségcsomag Elégedett, Rugalmas Bőr ♥ Arcszépítő Csomag  és rendkívül népszerű teafás termékekből összeállított szett egészen biztosan megtalálja boldog tulajdonosát a te családodon belül is, örömet okozva célszemélynek és megnyugtató elégedettséget kölcsönözve számodra is. 

Legyen nálatok is szelíd és kíméletes karácsony!

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony

Keresés