A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Babaápolás

Szeretnéd megadni gyermeked finom, puha, érzékeny bőrének tökéletesen megfelelő ápolást? A MediNatural babaápolási termékek természetes megoldást nyújtanak és biztosítják a kicsik bőrének hidratálást, táplálását, védelmét.
Rendezés:
értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Szeretnéd megadni kisbabádnak a finom, érzékeny bőrének tökéletesen megfelelő ápolást? Válaszd a MediNatural natúrkozmetikumokból álló Babacsomagját, amelybe kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, kimondottan a babák bőrére való készítményeket válogattunk össze!
8.570 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Bőrkímélő babafürdető gél természetes összetevőivel, ügyel a babák vékony bőrének extra igényeire, gondoskodó ápolást nyújt a babák, a gyermekek és az érzékeny bőrű felnőttek számára is.
2.590 Ft 1.999 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A gyengéd ápolás mellett védi a kiszáradástól és táplálja a baba érzékeny bőrét, megőrizve annak puhaságát, hidratáltságát. Kiváló segítőtárs fürdetés előtt a hajlatok tisztítására és a finom érintéseken alapuló szeretetteli babamasszázshoz.
2.990 Ft 2.290 Ft
értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Újszülött kortól alkalmazható natúr popsikrém, amely természetes összetevőivel megóvja a pelenkázott területen a baba érzékeny bőrét az irritációktól, a kiütések megjelenésétől, gyengéden ápolja és elősegíti a bőr regenerálódását.
2.990 Ft 1.499 Ft

Minden szülő a legjobbat szeretné nyújtani kisbabájának, gyermekének. Ehhez járulnak hozzá a gondosan válogatott természetes összetevőkből álló MediNatural babaápoló kozmetikumok.

Már a baba születésétől fogva kiemelkedő fontosságú, hogy a lehető legtermészetesebb módon tápláljuk, gondozzuk, hiszen így tudjuk biztosítani egészséges fejlődését.

Ahogy a felnőttek, úgy a gyermekek bőrápolásához is natúr, káros anyagoktól, allergén kemikáliáktól mentes kozmetikumok szükségesek. Ezek a termékek növényi olajokból és vajakból, organikus hatóanyagokból készülnek, amelyek hozzájárulnak a bőr hidratálásához, védelméhez és támogatják a megfelelő bőrműködést.

A MediNatural babaápoló készítmények már a születéstől használhatóak, kíméletesek, táplálják és nyugtatják a kisbabák érzékeny bőrét, ezen kívül nagyobb gyermekek és érzékeny bőrű felnőttek részére is ajánljuk. A bababőr ápolása során olyan napi rutint lehet kialakítani, ami hozzájárul a gyermek és szülők közötti szeretetteljes kötődés megerősítéséhez, a baba számára biztonságot, igazi törődést nyújt.

Nézd meg hogyan valósul ez meg a mindennapokban:

A MediNatural Ápoló Babaolajjal fürdés előtt tisztítsd meg a kicsi hajlatait, de akár az egész testét finom mozdulatokkal átkenheted vele.

Ez a kis kényeztetés nagyon kellemes érzés a babának és a kisgyermekeknek egyaránt. A babaolajat használhatod babamasszázshoz is, aminek számtalan pozitív hatása van, erősíti a baba-szülő közötti kapcsolatot, biztosítja a nyugodt elalvást, hasfájós babák esetén segíti a görcsök csökkentését.

A MediNatural Hidratáló Babafürdető gyengéden, kíméletesen tisztít, nem szárítja ki a bőrt, sőt segít megőrizni annak nedvességtartalmát. Nem tartalmaz SLS-t, ami által ideális választás a babák, gyermekek fürdetéséhez és hajmosásához. Az egyik kritikus pontja a bababőr ápolásának, az a pelenkával fedett területek megfelelő védelme. Ez a terület folyamatosan irritációnak van kitéve, ezért könnyen kipirosodhat, kisebesedhet, égő, viszkető érzés keletkezhet Ezért minden pelenkázás alkalmával célszerű a bőrt nyugtató, védelmező hatóanyagokkal kezelni, amire a MediNatural Baba Popsikrém kiváló megoldást nyújt! Gondoskodj gyermeked bőrének ápolásáról természetes módon, válaszd a MediNatural babaápoló termékeket vagy a natúrkozmetikumokból álló Babacsomagot, amelybe kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, kimondottan a babák bőrére való készítményeket válogattunk össze!

Keresés