A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Teafaolaj ára

Teafaolaj ára: mennyi az annyi?


Szinte bármilyen termékre is keres rá egy átlagos magyar ember, az első szempont mindig az, hogy mennyibe kerül. Nincs ez másképpen a teafaolajjal sem. Ez a természetes csodaszer sem ússza meg a gyakori keresőszavakat: teafaolaj ára.

Mintha mindig csak valami olcsó bóvlit keresnénk, nem pedig egy már-már csodatévő varázsszert, amely rengeteg problémát megold a családban.


Érdekes egyébként, hogy a teafaolaj ára nem mondható kifejezetten magasnak, különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy egy száz százalékig természetes és vegyszermentes összetevőkből álló, prémimum kozmetikumról van szó, és nincsen szinte olyan ember, akinek ne tudna valamilyen problémáján segíteni vagy jobbá tenni az egészségét.


Mit kapunk a teafaolaj áráért?


A teafaolaj áráért egy univerzális, antibakteriális hatású, gomba- és mikroba-ölő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, a pattanásos és az ekcémás bőr állapotán nagymértékben javítani képes kozmetikumot kapunk, amelyre egyébként a zsírosodásra vagy korpásodásra hajlamos fejbőr tulajdonosai is esküsznek.

A háztartásban továbbá a teafaolaj nagyszerűen segíti a takarítást és a természetes fertőtlenítést, valamint, különösen betegségek esetén kiemelten javasolt párologtatáshoz is.
 

Hogyan térül meg a teafaolaj ára?


A teafaolaj ára mindenképpen megtérül, hiszen nem hallottunk még olyan emberről, aki ne tudta volna valamire használni akkor is, ha esetleg nem a teafaolaj lett a tökéletes megoldás az eredeti problémájára.

Érdemes eltenni a teafaolajat, hiszen sokáig eláll és nagyszerű segítség lehet egy apróbb balesetnél a sebfertőtlenítésre, egy hirtelen kínzó fájdalmat okozó körömgomba kezelésére, fertőtlenítő kézmosás szükségessége esetén vagy például felmosáshoz vegyszer helyett akkor, ha kúszó-mászó baba látogatása várható.

Így a teafaolaj minden családban jól jön, a teafaolaj ára pedig biztosan többszörösen megtérül.
 

Mikor lehet kedvezőbb a teafaolaj ára?


Mivel említettük, hogy a teafaolaj nagyon sokoldalú, többcélúan felhasználható egy családban, valamint jól tárolható is, ezért megfontolandó lehet nagyobb kiszerelésben megvásárolni. A nagyobb kiszerelés előnye, hogy a méretéhez képest arányosan kisebb a csomagolás költsége, illetve ritkábban van szükség a kiszállítás díját is belekalkulálni a teafaolaj árába.

Így a teafaolaj ára tehát nagyobb kiszerelés esetén kedvezőbb lehet.


Hogyan alakul, hogyan változik a teafaolaj ára a különböző típusok esetében?


A teafaolajból a család és a bőrünk igényeinek megfelelően különböző típusok érhetők el. A teafaolaj ára többnyire akkor a legalacsonyabb, ha a hagyományos verziót és a kis kiszerelést választjuk.

Arányaiban kedvezőbb lehet a teafaolaj ára, mint azt korábban említettük, nagyobb kiszerelés megvásárlásával.

Ha viszont az ausztrál teafaolaj bio változatát szeretnénk beszerezni, esetleg valamilyen speciális egészségügyi ok, allergia miatt kimondottan erre lenne szükségünk, akkor a teafaolaj ára némiképpen magasabb lehet.

Természetesen a bio teafaolaj az icipicit magasabb ára mellett magasabb minőséget is képvisel.