A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Szőlőmagolaj hajra

szolomagolaj-hajra
 

Az esztétikus megjelenés sok tényezőből áll össze. A legfontosabb a jól-ápoltság, ami alapvetően tisztaságot, gondosságot, harmóniát jelent, amely éppúgy vonatkozik a testünkre, ruházatunkra, arcunkra, mint a hajunkra.

Míg a férfiaknál a szőrzet és a hajviselet, vagy akár annak hiánya a férfiasság markáns jele, addig a nőknél a hajkorona a nőiesség, a termékenység szimbóluma, melynek tulajdonosa igen nagy vonzerővel rendelkezik, tehát fontos üzenetet közvetít a külvilág számára.

Valószínűleg az evolúció játékszere, hogy az emberi faj fennmaradását külső testi jegyekkel is segítse és közvetítse, hogy férfi és nő minél hatékonyabban egymásra találjanak. Úgy tűnik, a dolog működik, mindkét nem folyamatosan azon fáradozik, bár kisebb-nagyobb lendülettel, hogy egymásra találjanak és a világot utódokkal népesítsék be.

 

Szőlőmagolaj hajra az utódokért

 

Ebben a nagy versenyben, amikor a férfi a faj fennmaradása érdekében utódokat akar nemzeni, a nő pedig a megfelelő férfinak tartogatja megtermékenyítendő petesejtjeit, hogy a közös gyermekeknek legyen áldozatos szülője, felnevelője, ki gondolná, hogy milyen fontos szerepet játszanak a külsőségek?

 

Ki gondolná, hogy egy hajzuhatag akár egy pillanat alatt képes megbabonázni a másik nem tagját, amelynek egy óriási szerelem, egy életre szóló házasság, és egy nagy család lehet a következménye? Csak ennyi, elég egy erős hajzuhatag, egy sűrű szőrzet, és egymásra találunk? 


– kérdezhetnénk, de ismerjük a választ. Azok a titokzatos, szerelembe ejtő pillanatok, amikor férfi és nő egymásba olvad, mindig valami transzcendens erő rejtélyes hasadékaiban történnek meg, de hogy hol, hogyan és miért, ezt a titkot még senkinek nem sikerült megfejtenie. Talán jobb ez így, előbb-utóbb úgyis minden titok feltárul.

 

A hajkorona problémájára azonban máris létezik megoldás, és ez nem más, mint a szőlőmagolaj hajra.

medinatural-szolomagolaj

A MediNatural szőlőmagolaj egy szuper könnyű, selymes textúrájú hidegen sajtolt természetes olaj 

 


Szőlőmagolaj hajra a mesteri hajkoronáért


Mert még ha megáldott is bennünket a Jóisten erős szálú, gyönyörű hajjal, azt is gondozni, ápolni kell, de különösen igaz ez akkor, ha ritka, vékony szálú és fakó az a haj.

Tegyünk érte, hogy szebb, erősebb, egészségesebb legyen, hogy az evolúció nagy versenyében mi is sikeresen vehessünk részt.

A szőlőmagolaj hajra az egyik leghatásosabb készítmény célunk elérése érdekében. Az is előfordulhat, hogy csak átmenetileg szükséges egy hosszabb-rövidebb kúra a hajunknak, fejbőrünknek.

Ám az is lehet, hogy élethosszig alkalmaznunk kell ezt a praktikát, ami nem is olyan kellemetlen, főleg, ha jó cél érdekében történik.

Lássuk, miért is olyan hasznos a szőlőmagolaj hajra, főleg akkor, ha eddig azt hittük, hogy csak a borivás az egészséges.


Szőlőmagolaj hajra, hogy kívülről is tápláljon


A természetgyógyászok szerint a szőlő legértékesebb alkotóeleme a szőlőmag, és pedig azért, mert abból préselhető ki hideg sajtolással a szőlőmagolaj.

Ez a kis magocska azonban olyan hasznos és nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaz az emberi szervezet számára, amelyek nem csak meghosszabbítják az élettartamot, de számos betegség kialakulását is megakadályozzák.

Összetételükben fontos szerepet kapnak a többszörösen telítetlen zsírsavak, a magas antioxidáns-,  és a széles spektrumú vitamintartalom, a klorofill, a rezveratrol, a flavonoidok.

Antioxidánstartalma sokkal magasabb, mint a vitaminoké, és tudvalevő, hogy az antioxidánsok fiatalítják a szervezetet. Ahogyan a jó bor belülről táplál, úgy táplálja a hajat és a fejbőrt a szőlőmagolaj kívülről.


Hogyan alkalmazzuk a szőlőmagolajat hajra?


Már csak az a kérdés, hogyan alkalmazzuk a szőlőmagolajat hajra. Ha hajunk vékony szálú, töredezett, a hajszálak végei szárazak, egyenetlenek, akkor feltétlenül szükség van a szőlőmagolaj tápláló hatására.

Minden hajmosás előtt kenjük be hajvégeinket szőlőmagolajjal, enyhén dörzsöljük bele a hajtömegbe, és egy-két percig várjunk, míg kifejti jótékony hatását. Utána kezdődhet a hajmosás. Ezt a műveletet akár naponta, de legalább is minden hajmosásnál alkalmazhatjuk.

Ha a hajunk ritka, hullik, esetleg a fejbőr pirosodik, korpásodik, akkor a fejbőr bedörzsölésére van szükség.

Történhet ez egy kellemes fejmasszázs keretében, amit lassan, gondosan végezzünk el, hogy a fejbőr vérkeringése beinduljon. Ugyancsak várjunk néhány percig, amíg a szőlőmagolaj hatóanyagai beszívódnak a hajas fejbőrbe, majd kezdődhet a hajmosás.

Volt idő, amikor a szőlőmagolaj drágább volt az aranynál. Ma már bárki számára elérhető, csak élni kell vele. Görgess lejjebb és dobd a kosárba 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hajápolás Szőlőmagolaj

Keresés