A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Szőlőmagolaj arcra

Szőlőmagolaj arcra

Szőlőmagolaj arcra. Úgy tűnik, hogy a szőlő nem csak bor formájában szépíti meg az életet.

 

Kevés jobb dolog van a világon, mint egy könnyű nyári vacsora után kiülni a teraszra, érezni szívünkben és gyomrunkban az élet nyugalmát, szemünkkel elrévedni a pázsit zöld színében, kezünkben lassan, megfontoltan forgatni a borospoharat, melyben a bor az üveg csillogásával együtt az arany képzetét kelti bennünk, és mintha egy másik glóbuszról hangzanának gyermekeink csatakiáltásai, elmerülni a pillanat varázslatában.

 

Egy pohár bor vacsora után?
Nagy dolog, mással is megesett már, mondhatná bárki, de mégis ez a pohár bor az a bizonyos, amiről mindenki álmodik egy hosszú, fárasztó, zajos munkanap után, hogy végre testileg-lelkileg megpihenjen az otthonában.

És akkor előkerülhet a kedvenc magazin, ami napok óta hever az asztalon olvasatlanul, első oldalán a következő szalagcímmel: Szőlőmagolaj arcra”. Úgy tűnik, hogy a szőlő nem csak bor formájában szépíti meg az életet.

 

Szőlőmagolaj arcra?


Mintha új távlatok nyílnának meg ezzel a mondattal a cikk olvasása közben. Rögtön felmerül a gondolat, hogy ezt azonnal ki kell próbálni, mert ha igaz mindaz, amit a cikkben írnak róla, akkor ez egy csodaszer, ráadásul minden káros mellékhatású kemikália nélkül, kizárólag a természet erejével.

 

Igen, szőlőmagolaj arcra.


Mert nemcsak belülről, kívülről is hatnak azok az értékes anyagok, amelyeket tartalmaz. Azt eddig is tudtuk, hogy a napi egy pohár vörösbor rezveratrol tartalma, amely egy polifenol, nagy mértékben segít egészségünk hosszú távú megőrzésében.

A szőlő ugyanis kivételes koncentrációban tartalmaz pozitív hatású anyagokat, antioxidánsokat, flavonoidokat, klorofillt, polifenolt és különböző vitaminokat, melyek az A-vitamin, a B-vitamincsalád, a C-, E- és F-vitaminok.

De a természetgyógyászok esküsznek rá, hogy a szőlőmag még a bornál is hasznosabb és egészségesebb, így a hidegen sajtolt vagy extra szűz szőlőmagolaj hatékonysága, akár naponta esszük-isszuk egy-egy kávéskanállal, vagy naponta használjuk bőrünk ápolására, minden képzeletet felülmúl.

 

Milyen bőrtípusra jó?


A szőlőmagolaj arcra minden bőrtípus számára ajánlhatóÉppúgy ápolja a száraz bőrt, mint a vegyeset, az érett bőrt, mint a zsírosat, és mindegyiknek másért jó.

   A száraz bőrt zsírozza, puhítja, simává varázsolja, akár évekkel megfiatalítja,

    a vegyes és zsíros bőr számára a faggyúmirigy termelését szabályozza,

   az érett bőrt feltáplálja, feszesíti,

   rendszeres napi használata felér egy anti-aging kúrával, ami ráadásul folyamatosan tart.

A sok hasznos vitamin, a flavonoidok és az antioxidáns jótékony hatásai nem múlnak el nyomtalanul. De hogyan is használjuk ezt az egykor az aranynál is értékesebbnek tartott olajat, amelynek kisajtolása még a 16. században is császári monopólium volt?

medinatural-szolomagolaj

 

Csak a hidegen sajtolt az igazi!

 


A legfontosabb tudnivaló, hogy csak a hidegen sajtolt szőlőmagolaj fejti ki  azt a kívánatos hatást, amit várunk tőle, csupán ezzel az eljárással őrződnek meg benne azok az értékes tápanyagok, amiért érdemes a bőrre kenni.

 

 

A MediNatural szőlőmagolaj egy szuper könnyű, selymes textúrájú olaj, amely üdítő hatással lesz a bőrödre 

 

 

A szőlőmagolaj arcra való alkalmazása már az arcradírral kezdődik, melyet házilag készítünk el. Kevés tengeri vagy Himalája sót összekeverünk egy csurranásnyi szőlőmagolajjal és bedörzsöljük vele az arcunkat. Ezt követően letisztítjuk a bőrt, majd a nappali vagy esti arckrémünkbe belecsurgatunk egy csepp szőlőmagolajat és felvisszük az arcbőrre.

A dolog két részletben is történhet, arctisztítás után felvihetünk külön egy csepp szőlőmagolajat és ezt követően kenhetjük fel rá az aktuális krémet. Mindkét verzió alkalmazható, attól függően, hogyan issza be jobban az arcbőr.

Naponta érdemes használni, tartós használatával elérhetjük, hogy bőrünk megszépüljön, megfiatalodjon. 

 

Csak az arcra való a szőlőmagolaj?


A szőlőmagolaj arcra az egyik legtermészetesebb és leghatékonyabb módja az arcápolásnak, de ne feledkezzünk meg további testrészeinkről sem: a nyak, a dekoltázs és a mell bőre szintén igényt tarthat erre a gondoskodásra, ne sajnáljuk hát tőlük se. Az eljárás hasonló, mint az arc ápolásánál.

A jobb hatásfok elérése érdekében tanácsos inkább este alkalmazni a szőlőmagolajat, hogy legyen ideje a bőrnek regenerálódni, szépülni, fiatalodni, amelyhez így az alvás segítségét is igénybe vehetjük.