A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Sosem volt még ekkora szükség a valóban hatékony kézkrémre!

shea vajas kézkrém- száraz bőrreKezünk állapota sok mindent elárul arról, hogyan töltjük napjainkat. Nyomot hagy rajta az időjárás, de az is meglátszik rajta, hogy milyen munkát végzünk.

Télen, nyáron kézkrémet a kezünknek!

Csak gondoljunk bele, hogy télen milyen szárazzá válik kézfejünk, ha nem óvjuk kesztyűvel és nem tápláljuk kézkrémmel. Teljesen kifehéredik. Nyáron pedig, ha sokat vagyunk a napon, nem csak alaposan lebarnul a kezünk is, de hamar eljutunk oda, hogy kiszárad a kézfejünk. A napolajak és naptejek védenek az UV sugárzástól és szerencsére tápláló vitaminokat is tartalmaznak, de az intenzív napsugarak és a többórányi szabad levegőn töltött idő így is megteszi hatását a bőrünkön. A kezünkön is. Ha valaki pedig eleve száraz bőrű, mindenképpen óvja bőrét a kiszáradástól! De ne csak a testápolóra és az arckrémre figyeljünk, hanem rendszeresen használjunk természetes alapanyagokból készült könnyen felszívódó kézkrémet száraz bőrre!

A munkáskéz is lehet pihe-puha

Ha olyan munkát végzünk, ahol különböző vegyszerekkel dolgozunk, de vegyük akár a háztartásban is a különböző tisztítószerekkel és fertőtlenítőszerekkel való takarítást, igencsak igénybe veszi kezünk vékony bőrrétegét. Ha a kertben esetleg a mezőgazdaságban, a földeken dolgozunk, ahol a napfény éri egész nap, és a termőföld is kiszárítja kezünket a palántázás vagy virágültetés során, akkor is szükség van a kezünk visszahidratálására, amit egy tápláló alapanyagokat tartalmazó kézkrém pillanatok alatt megold. 

Ha egy raktárban dolgozunk, a csomagoláshoz használt kartondobozok folyamatos érintése is kézszárassághoz vezet. Csak ez a néhány példa is jól mutatja, mennyire sok olyan hatás érheti a kezünket, melynek során a bőr kiszáradhat. Ez nem csak esztétikai problémát vet fel, hanem kezünk bőrének az egészségére is veszélyes. Ha a bőr kiszárad húzódni kezd, kifehéredik, könnyebben megsérül, esetleg kihasad a bőr, ami nemcsak fájdalmas, de megkönnyíti a kórokozók bejutását is a szervezetbe és további problémákhoz vezethet. 

Ápoljuk kezünket tehát legalább minden este kézkrémmel, hogy visszanyerje egészséges állapotát, hiszen a következő nap ugyanúgy igénybe lesz véve és nem indulhat hátrányból.

 

Anya és apa simogató keze a legmegnyugtatóbb

Na és persze nem csak munkára használjuk a kezünket. Csemeténk megnyugtatására a leghatékonyabb módszer egy ölelés és cirógatás. Természetes reakció, ha elhúzódik, amikor érdes, kiszáradt kezünkkel simogatjuk bársonyos arcocskáját. Már csak ennek elkerülésére is ápoljuk kezünket rendszeresen például a Shea vajas kézkrémmel. Az apukáknak sem szégyen, ha ápolt és puha kezük van. A feleség sem fog megharagudni érte.

Shea vajas kézkrém -száraz bőrre

Sosem volt még ekkora szükség a valóban hatékony kézkrémre!

Nem utolsó sorban az aktualitásokra is reflektálva, a napjainkban fennálló COVID-19, egyszerűen pedig csak koronavírus járvány „mellékhatása” a kezünk szárazsága is. Folyamatosan azt halljuk, hogy rendszeresen mossunk kezet, figyeljünk arra mit fogunk meg, és szerencsére sokan be is tartják az utasításokat. Reméljük a járvány után is megmarad mindenkiben ez az egészségünkre jótékonyan ható cselekedet és már rutinná ég a tudatunkba a rendszeres kézmosás. A COVID-19 vírus megjelenése óta, naponta nagyon sokszor mosunk kezet szappannal és fertőtlenítővel, egyik oldalról ezzel az egészségünket védjük azáltal, hogy a fertőző vírust „lemossuk” a kezünkről és nem jut be a szervezetünkbe, másik oldalról viszont a kezünk bőrét károsítjuk. Az alkoholos fertőtlenítő szerek teljesen kiszárítják a bőrünket, a természetes zsírréteget is „lemossák” a kezünkről, mely védő réteget képez a bőr felső részében. Ezért extra figyelmet kell fordítanunk arra is, hogy a sok kézmosás után hidratájuk kezünket egy jó kézkrémmel.

Milyen a jó kézkrém?

A jó kézkrém alaposan hidratál, táplálja a kéz bőrét a benne található vitaminokkal és összetevőkkel, selymessé és üdévé varázsolja kézfejünket, egészséges színt ad neki. A jó kézkrém gazdag hatóanyagaival „visszazsírozza” a bőrt, de nem nehezíti azt el, könnyen felvihető a bőrre, és gyorsan felszívódik enyhe masszírozás során is, ezért napközben is többször alkalmazhatjuk. A jó kézkrém természetes és ellenőrzött alapanyagokból készül.

Szeretettel és teljes meggyőződéssel tudjuk erre a célra ajánlani a Shea vajas kézkrémünket száraz bőrre, mert biztosak vagyunk benne, hogy ez számodra a megfelelő kézkrém, és a fentebb felsoroltak mind igazak rá. A korona vírus ideje alatt is és majd azután is nagy szolgálatot tehet minden háztartásban, és minden megviselt kézre egészséges hatással lesz. Védi, táplálja és puhává varázsolja a megfáradt kezeket minden nap. A MediNatural Shea vajas kézkrém nélkülözhetetlen mindenki számára, akinek fontos a keze ápoltsága és egészsége.


Nekünk nemcsak a járvány ideje alatt fontos a biztonság, ezért a MediNatural Shea vajas kézkrém flakonja légmentesen záródik. Kívülről nem juthat bele sem baktérium sem szennyeződés. Használata nemcsak egyszerű és higiénikus, de gazdaságos is, mert a tubusban lévő vákuumnak köszönhetően az utolsó értékes csepp is kisajtolható. Kiszerelése is ideális. Egyetlen női táskából és egyetlen fürdőszoba polcról sem hiányozhat!

 

Keresés