A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Ne szenvedd meg a sminket! Lemosás és utólagos ápolás

Gondi József
2017. 12. 28. 20:08:00

Gyönyörű, hamvas és hibátlan bőrre vágysz? -az egészséges bőr alapja a rendszeres arctisztítás és hidratálás! Így marad csak  pihe-puha a bőröd!

 

A december még azok számára is sminkelős időszak lehet, akik amúgy jobban szeretik a natúr megjelenést.

Szilveszter, céges karácsonyi ebéd, karácsonyi ügyfélköszöntés, családlátogatások, óvodai ünnepség... ezeken szeretnénk mindig a legjobb formánkat mutatni, amely egy leheletnyi sminkkel kiegészítve még meggyőzőbb lehet. 
 

Igen ám, de a sminktermékek sajnos tele vannak olyan alkotóelemekkel, amelyek rendkívüli módon károsak lehetnek a bőrödnek! Ez a hatás, a hideg, téli idő kellemetlenségeivel kiegészülve már egészen romboló is lehet az arcunk kinézetére. 

Emiatt semmiképpen se kövesd el azt a hibát, hogy a smink lemosása nélkül fekszel le, vagy a lemosás után se hagyd el a hidratálást.
Többféle megbízható és természetes módszert is tudok javasolni Neked, ami nagyon hasznos és persze nem utolsó sorban hatásos lesz erre a problémára.

 

Természetes arctisztítás, hogy a bőr fellélegezhessen -Teafaolaj Arctejjel

 

A MediNatural teafás termékcsoportba tartozó teafaolajos arctejünk minden bőrtípusra alkalmazható. Gyengéden de hatásosan tisztít, így maradványok nélkül eltávolítja a smink elemeit.
 A szemfesték eltávolításához pumpálj egy adagot egy vattapamacsra, majd kenj mindkét szemhéjra a krémből. Ha szempillaspirált is használtál, várj néhány pillanatot, hogy legyen ideje feloldódni, végül töröld át határozott mozdulatokkal a szemhéjat és környékét! Figyelj, hogy  a szemedbe Ne kerüljön!

 

Az arc többi részének tisztításához pumpálj a tenyeredbe egy vagy két adagot, finoman simítsd szét, végül oszlasd el az arcon, majd öblítsd le. A MediNatural Teafaolaj Arctej hidratáló összetétele a bőrt rugalmassá és kellemes érzetűvé teszi.

Arctisztítás mandula olajjal - kíméletes és természetes

 

A másik lehetőség a legtermészetesebb és még kíméletesebb az arcbőrödhöz: az édesmandula-olajas lemosás. Cseppents mandula olajat vattára és finom mozdulatokkal töröld át az arcod! Ahol tartósabb sminkelemek vannak, oda térj vissza többször, de ne nyomd rá, ne gyötörd a bőröd! 
 

Az édesmandula olaj igazi megváltás az irritációra hajlamos bőrnek, és védelmet is nyújt, hiszen visszaállítja a bőr védelméért felelős hidrolipid köpenyének egyensúlyát. 

Keresés