A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

MagyarBrands díjat nyert a Medi Natural

A legeredményesebb magyar márkák között a Medi Natural!  Óriási megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy elnyertük az idei évben a MagyarBrands-díjat, amit Neked is köszönhetünk! 

MagyarBrands díjat nyert a Medi Natural

 

A Medi Natural márka 2022-ben MagyarBrands díjat kapott Kiváló Innovatív márka kategóriában!

 

A MediNatural kozmetikai márka életében vannak olyan kiemelt elismerések, minősítések, amelyek elnyerése biztosíték a vásárlóinknak, hogy megbízható cégtől, kiváló minőségű termékeket szerezhetnek be.

 

Most egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen 2022-ben elnyertük a MagyarBrands díjat a Kiváló Innovatív márka kategóriában.

Mit jelent ez pontosan és miért nagy jelentőségű?

 

A MagyarBrands program 13 éve a legmegbízhatóbb és a legeredményesebb magyar márkákat értékeli és díjazza. Küldetése, hogy a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítsa a legsikeresebb hazai márkák termékeire, szolgáltatásaira.

2022-ben is rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete, mert elismeri azoknak a magyar márkáknak, vállalkozásoknak a teljesítményét és törekvéseit, amelyek elhivatottságuk révén jelentős értéket képviselnek.

A MagyarBrands a kiváló magyar márkák versenye 2010 óta, kizárólag olyan márka vehet részt benne, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt.

Ezen alapfeltételen túl a márkának rendelkeznie kell az alábbi feltételek egyikével:

• a márka magyar tulajdonban van

• vagy a márka termékeinek gyártása Magyarországon történik

• vagy magas identitás-pontszámot kap a bizottsági pontozás során

 

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

 

Az Innovatív márka kategóriában a Szakmai Bizottság által értékelt szempontok:

• Identitás: Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka?

• Reputáció: Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében?

• Márkaépítés: Milyen a márka hazai márkaépítési gyakorlatának szakmai megítélése?

• Innovatívitás: Az adott márka a termékek vagy szolgáltatások fejlesztésében, a szervezet kialakításában, vagy a marketing és értékesítési munkában milyen kreativitást mutat?

• Társadalmi hasznosság: Mennyire válaszol új fogyasztói igényekre a márka, milyen hozzáadott értéket testesít meg, mennyire viszi előre a társadalmi fejlődést?

A Szakmai Bizottság döntése alapján a MEDI NATURAL MagyarBrands díjas, KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai innovatív TOP márkák egyikeként.

 

A program „Innovatív Márka” kategóriájában az a márka lehet elismert és sikeres, amely folyamatosan újít meglévő termékein, vagy új fogyasztói igényeket elégít ki, ilyen technológiát vezet be, mindezt a társadalmi hasznosság érdekében.

 

Méltán lehetünk büszkék arra, hogy a MediNatural márka elnyerte a MagyarBrands díjat!

 

Megerősítést kaptunk abban, hogy jó úton haladunk a természetes bőrápolási termékeink fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében.

 

Köszönjük a MediNatural készítményekbe fektetett eddigi bizalmat, továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb, leghatékonyabb, magas minőséget képviselő natúrkozmetikumokat kínáljuk!

 

Magyar Brands 2022 MediNatural