A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

​Így ápold a kombinált arcbőrödet!

Így ápold a kombinált arcbőrödet!

Nos, a kombinált bőr igencsak feladja a leckét kedves tulajdonosának, ugyanis nagyon nehéz rajta kiigazodni… Ebben az esetben ugyanis két, vagy több bőrtípus is jelen van az orcán, így a napi arcápolás kihívást jelenthet… Viszont mostantól nem kell ennek így lennie!

Mutatjuk a kombinált bőr bőrápolásának minden csínját-bínját!

Ismered a papírzsepi tesztet? Igen, ez az, amikor a zsebkendőt az arcodra teszed, majd levéve megnézed, vannak-e zsíros részek a T-zónában. Ha igen, ám máshol száraz marad a kendő, neked is kombinált bőröd van.
Nyomós oka van annak, hogy a homlok-orr-áll triója zsírosabb, hiszen zömében itt sokkal aktívabban működnek a faggyúmirigyek. Az orcák ebben az esetben normál, vagy száraz bőrtípusúak. Sajnos nem ritka, hogy valaki pattanással és ráncokkal küzd egyszerre, néhányunk életét pedig még a gyulladás, hámlás is megkeseríti. A száraz részek faggyú-, és lipidhiányosak. Ember legyen a talpán, aki eligazodik ezen az ingoványos talajon.
A kombinált bőr ápolása sokaknak gondot okoz, ezért minél előbb el kell kezdeni a szakszerű kezelését. Velünk könnyedén teljesítheted a kihívást!

Egy kis varázslat a kombinált bőr ápolásában

Kerüld az alkoholos és mentolos szépségápolási termékeket, mert csak ártanak: a T-vonalban fokozzák a zsírosodást, de az arcot erősen szárítják. Plusz, ha érzékeny (piros, viszket, feszül, kiütéses) a bőröd, akkor melegen ajánlott, hogy mondjuk az arckrémed ne tartalmazzon irritáló összetevőket.
Ez csak egy példa, de a tanulság örök: ha nem a bőrtípusodnak megfelelő arcápolókat használod nap mint nap, akkor sosem kerülsz ki a kombinált bőr ördögi köréből, és sosem leszel elégedett az arcod tükörképét megpillantva.
Szóval a titok nem más, minthogy célzottan olyan terméket használsz az egyes területekre, amit a bőröd igényel. Csak egy kis odafigyelés, végtelenül egyszerű, az eredmény pedig nem várat magára!
A bőrödnek megújulásra van szüksége, ezért mi a MediNaturalnál az antioxidánsokra, és a bőrműködést támogató, természetes hatóanyagokra szavazunk.

A MediNatural csapata összeállított neked néhány kombinált bőrre való csomagot, amelyekkel gyönyörű lehet a bőröd.
► Prémium arcápolási rutin T-vonalban zsíros máshol normál bőrre 
Ezt találod a csomagban: C- vitaminos arctisztító gél, Niacinamide szérum, Aktív C-vitamin szérum, Niacinamidos hidratáló arckrém.

► Prémium | arcápolási rutin T-vonalban zsíros máshol száraz bőrre 
Tartalma: C-vitaminos arctisztító gél, Niacinamide szérum, Hyaluron Extra szérum, C-vitaminos hidratáló arckrém.

Ezek a termékek hihetetlenül gyengédek, irritáló összetevőktől és illatanyagoktól abszolút mentesek, így a bőröd nem pirosodik ki tőlük, hanem egyensúlyba kerül, és hát ez a cél, ugye? Természetesen a termékoldalon a használatukra is adunk számodra tanácsokat.

Javíts a bőrképeden hámlasztóval, és tedd üdévé!

A hámlasztónak nagy szerepe van az elhalt hámsejtek, a zsír, és a szennyeződés eltávolításában, melyek alatt üde, egészséges bőr lakozik.
Mindkét csomagnak van egy plusz változata, amely az alapcsomagon túl tartalmaz még egy darab 100 ml-es MediNatural Pha hámlasztót gyümölcsenzimmel.

Itt éred el őket:

► Prémium plusz | arcápolási rutin T-vonalban zsíros máshol száraz bőrre 

►►► Prémium plusz | arcápolási rutin T-vonalban zsíros máshol normál bőrre 

Segítségükkel normalizálhatod a pórusok méretét, valamint kordában tarthatod a bőrön alapból megtalálható baktériumokat. A hámlasztókkal kapcsolatban arra figyelj, hogy a száraz részeken kíméletesebben masszírozd a bőrbe, míg az olajosabb területeken lehetsz bátrabb.
Amit feltétlenül kerülj: a szilárd szappanokat és erősen zsíroldó hatású tusfürdőket, hiszen nagyon kiszáríthatják a bőrt.A napvédelemmel kapcsolatban is körültekintően járj el. A zsíros és az érzékeny bőrre is ásványi fényvédőket használj, amik titánium dioxidot, és cinkoxidot tartalmaznak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Arcápolás Blog

Keresés