A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Fekete maszk: tisztító arcpakolás zsíros, pattanásos bőrre

Fekete maszk: tisztító arcpakolás zsíros, pattanásos bőrre

Kellemetlen helyzetekbe kerülsz miatta az iskolában vagy a barátaid előtt? Már szinte minden gyógyszertári krémet kipróbáltál, de semmi sem segített? Fekete arcpakolás különböző hatóanyagaival instant megoldást jelenthet a problémádra. 

Fekete maszk? Szenvedsz a zsíros, pattanásos bőrtől? 

Nincs is kellemetlenebb annál, amikor a zsíros, pattanásos arcbőr miatt szégyenkeznünk kell társaságban. Amikor minden vágyunk az, hogy egy rendezvényen vagy akár csak egy iskolai felelésen jól mutassunk legalább annyira, hogy ne kelljen a lámpaláz mellett még a pattanásaink miatt is aggódnunk.

A nagyobb, gyulladt pattanásokon általában nem segít igazából semmilyen smink sem, különösen akkor, ha nyílt sebes felület, gennyedzés is társul hozzá. De ha még olyan szerencsések is vagyunk, hogy egy antibakteriális, mattitó korrektorral sikerült is valamennyire elfedni az összes kínos területet az arcunkon, nyakunkon, tarkónkon, dekoltázsunkon, alkarunkon és persze mindenhol máshol, ahol látszódhat, akkor is elég csak egy apróbb, meggondolatlan, reflex-szerű mozdulat, egy orrfújás vagy egy tudattalan szemüveg-igazítás és máris megtörtént a baj: a hatalmas szörnyűség immár ismét láthatóvá vált a nagyérdemű előtt.

No, persze ne is ámítsuk magunkat azzal kapcsolatban, amivel úgyis teljesen felesleges: hiszen nincs az az atombiztos alapozó, az a profi kozmetikai tudással készült tökéletes smink, amelyik tökéletesen el tudná tüntetni a bőrünkön éktelenkedő, kitörni készülő óriási vulkánokat vagy éppen az aktív szakaszát nemrégiben befejezett krátereket.

A smink ugyanis még mindig csak kétdimenziós, a térbe kitüremkedő dimbes-dombos vidékekkel semmit sem tud kezdeni. Ha nem tökéletesen fotóznak és csak egy picit is oldalra fordulsz, máris láthatóvá válik, hogy az arcod nem csak a Kékestető, hanem maga a Himalája kicsinyített modellje.
 

Fekete maszk nélkül nemcsak a kamasz, hanem a szülő élete is feketeségbe borulhat. Borzasztó dolgokat tud művelni a pattanásos bőr. Egy pattanásos kamasz folyamatosan ki van téve a társai gúnyolódásának, állandóan céltáblának fogják használni. Ez különösen azért is lehet nagyon kellemetlen, mert ebben a korban kellene megszilárdulnia náluk a felnőttes kapcsolati mintáknak. Ő viszont azzal kénytelen szembesülni, hogy a pattanásos bőre miatt sokkal többen fogják gúnyolni, bántani, kevesebb barátja lesz és a párkapcsolatban, kezdeti kamaszos ismerkedésekben is nehézségei adódhatnak.
Mindez pedig akár egész életére kiható szorongást, lelki gondokat okozhat nála, amiről persze soha nem fog szívesen beszélni a szüleinek, hiszen szégyellni fogja – úgy gondolja, ő már nagylány vagy nagyfiú ahhoz, hogy ilyesmiről beszéljen. 
Pedig mi mindent megtennénk azért, hogy segíthessünk neki, de így mégis hogyan?

Eljön az idő, amikor már szinte bármit bevállal az ember a pattanások ellen: ekkor találhat rá a fekete maszkra.

Fekete-maszk-arcpakolás
 

Fekete maszk |
Teafaolajos mattító, tisztító 
krémpakolás  zsíros bőrre
 


MEGNÉZEM

 

Az ember már sokszor mindent kipróbál, amivel segíteni tudna a pattanásokon. Mindenféle, boltban kapható, agyon reklámozott vegyszeres ecsetelő vagy krém hatástalannak bizonyulhat. A rokonok, barátok, ismerősök csak legyintenek az egészre és elbagatellizálják a pattanásos bőr problémáját.

Sajnos, nagyon kevesen vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy sikerül megtalálniuk a természetes kozmetikumok nyújtotta csodálatos enyhülési lehetőséget.

Hosszas és kitartó keresgéléssel azonban az ügyes és szorgalmas családok rátalálhatnak a csodatévő fekete maszkra.
 

Hogyan állítja meg a fekete maszk a pattanásos bőrrel járó tortúrát és mit kell tenni mindezért?


A fekete maszk egy nagyon egyszerűen beszerezhető és alkalmazható teafaolajos tisztító és mattitó krémpakolás zsíros és pattanásos bőre. A fekete maszk az orvosi szén erejével távolítja el a bőrről a pattanásokat és a zsíros csillogást okozó felesleges faggyút. A fekete maszk felvitele rendkívül gyors és semmilyen bonyodalommal nem jár – arra fontos mindössze ügyelni, hogy csakis az alaposan megtisztított bőrre kerüljön fel. Ez után körülbelül tíz-tizenöt percig érdemes a bőrön hagyni a fekete maszkot annak érdekében, hogy tökéletesen kifejthesse a hatását.

Majd pedig nincs más teendő a fekete maszkkal, mint alaposan lemosni, leöblíteni. Amikor a fekete maszk használata után megtöröljük az arcot, ügyelni kell arra, hogy olyan törölközőt használjunk erre a célra, amelyet nem sajnálunk beszínezni. A fekete maszkban lévő szupererős orvosi szén ugyanis okozhat némi elszíneződést a törölközőn, bár ezt a rutinos használattal már el lehet kerülni.

Fekete maszk? Szenvedsz a zsíros, pattanásos bőrtől? Kellemetlen helyzetekbe kerülsz miatta az iskolában vagy a barátaid előtt? Már szinte minden gyógyszertári krémet kipróbáltál, de semmi sem segített?

A fekete maszk megoldást jelenthet a problémádra.

Mit veszíthetsz már? Rendeld meg pár kattintással a webáruházból!