A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

Csodafegyver a mély ráncok elsimításában és a kezdődő ráncok meghátrálásra késztetésében? Igen, ilyenünk is van, mutatjuk!

 PHA hámlasztás az öregedésgátlás nagyágyúja

 

Még a legtökéletesebbnek tűnő arcok bőrén is vannak apró, de akár feltűnő „bibik”. Itt valami kiáll, ott valahogy érdesebb, emitt anyajegy, amott pörsenés, és hát persze ott vannak a ráncok, azok a fránya, kérlelhetetlenül szaporodó jelek arról, hogy felettünk is eljár az idő.

Visszanézve 10 évvel ezelőtti fotóinkat úgy tűnik, mintha annak idején szépítőfilterrel fotóztuk volna jelenkori önmagunkat – és eszünkbe jut a kép láttán, hogy akkor sem voltunk elégedettek. Bele sem merünk gondolni, mit érzünk majd újabb 10 év múlva!

Közben elnézzük a hírességeket, és mintha nem akarnának öregedni. Nemcsak a testük ruganyos még, de az arcuk felett is mintha megállt volna az idő. Persze azt diszkréten nem vesszük figyelembe, mikor arról van szó, hogy ezek a celebek naponta akár 5-6 órát is edzenek, és az arcuk, nyakuk, dekoltázsuk és hajuk szépségéért komplett team-ek dolgoznak szintén napi több órát. Lesifotók láttán nyugszunk csak meg – már ha bevalljuk, hogy megnézzük ezeket: „Huhh, ők is emberek... jól van...” De hát ezek a kárörvendő pillanatok nem igazán vigasztalnak akkor, amikor a saját tükörképünkkel kell szembesülnünk.

Sokan keresik az okát, hogy miért ennyire az életünk része a szépség, az egészséges, fiatalos bőr imádata, de túlzás nélkül évszázadok óta nincs rá logikus magyarázat. Az evolúció során vélhetően valahogy úgy alakult, hogy azok, akiknek nem csúfították ragyák, kelések, mély sebek az arcát, valahogy a sikeresebb populáció tagjai közé tartoztak. Ne feledjük: mi emberek is lényegében az állatvilághoz tartozunk, és az állatvilágban a sérült, betegesnek tűnő egyedeket a csordák-hordák-falkák gyakran elzavarják, nehogy ivadékot nemzzenek.

Hogy hogyan jön ez a szépségideálhoz és a bőröd szépségéhez?

Úgy, hogy emberként megadatott nekünk olyasmi, ami az állatoknak nem igazán: kognitív és kreatív képességek. Tudunk gondolkodni és átgondolni dolgokat. Persze túlgondolni is. Sokat agyalunk azon, hogyan lehetnénk még üdébbek, fiatalosabbak, szebbek a saját szemünkben, még ha nem is tudjuk ennek pontos belső motivációs gyökereit megfogalmazni.

Egy szó, mint száz: ha szép, üde, fiatalos, ragyogó bőrre vágysz, az nem kivagyiság, vagy sznobéria, hanem bizony nagyon is fontos evolúciós kód, ami természetes módon fut benned, és arra késztet, hogy tegyél azért, ahogyan érzed magad a bőrödben, és ahogyan vélekednek rád nézve – te magad is és – mások.

Általában nem jellemző, hogy ilyen és efféle gondolatok mozogjanak az ember fejében a mindennapi arcápolási rutin során, de mi, amikor termékeket fejlesztünk, sokat beszélgetünk ezekről a dolgokról.

Minden fejlesztésünk a vásárlóinkat szolgálja, és most olyasmit hoztunk el nektek, ami radikálisan hatékony, különleges segítség a külső-belső szépség megtalálásában.

Ez pedig nem más, mint a

Medinatural PHA hámlasztó gyümölcsenzimekkel PHA hámlasztó gyümölcsenzimekkel

 

A kémiai hámlasztás viszonylag újkeletű módszer a bőrápolásban, hiszen csak néhány évtizedes múltra tekint vissza. Éppen ezért még sokat érdemes róla beszélnünk, hiszen a hámlasztásnak a mindennapi arcápolási tevékenységeink közé kellene tartoznia.

Hogy miért?

Az köztudott, hogy a bőrünk folyamatosan megújul, felső rétege pár hét alatt újra és újra lecserélődik, mert ez szükséges a legnagyobb szervünk – a bőrünk – tökéletes működéséhez. Ez úgy történik, hogy vékony kis lemezekben elhalnak a bőrsejtek, majd maguktól leválnak és távoznak. De ez a folyamat nem mindig zökkenőmentes, hiszen:

- A szennyezett levegő beleavatkozik a megújulási folyamatba, leginkább blokkolva azt. A bőrünk ez által vastagszik, és az bizony problémákat okoz, mert elhalt rétegek halmozódnak egymásra.

- A mindennapi stressz szintén blokkolja a megújulási folyamatokat, további muníciót adva itt-ott gyulladásos gócpontok megjelenésének.

- A bőr folyamatos kiszáradásnak kitettsége sem támogatja a megújulási folyamatot, de az sem, hogy alig töltünk időt a szabadban. A száraz levegő a levált bőr alatti új, sérülékenyebb bőrt végtelenül kiszolgáltatja, ott bejutnak a bacik, kialakulnak a pattanások, de inkább ne is menjünk bele a rázós részletekbe...

A bőrradírokról...

Sokan használnak úgynevezett arcradírokat, amikben fizikai szemcsék szolgálják az elhalt bőr ledörzsölésének célkitűzését, de ezzel többet ártanak, mint használnak. Képzelj el egy lakkozott felületet, amit dörzsöléssel akarsz megtisztítani. Az arcod nem fénylik, mint a lakk, de a bőröd pontosan olyan sérülékeny, elég egy karcolás, és máris fájdalom, gyulladás, pirosodás, varasodás indul be. A bőrradírok, bármennyire is igyekeznek lekerekített szemcsékkel dolgozni, egyszerűen karcolnak és kész.

Ezért más módon kell megközelítenünk a problémát: nem a fizika, hanem a kémia irányából.

A gyümölcssavak áldása

Az emberiség túlzás nélkül évezredek óta használja a gyümölcsöket a bőrápolásban. Már az ókorban is megfigyelték, hogy fürdővízbe bizonyos gyümölcsök levét belecsepegtetve a bőr aztán makulátanul letisztul-kisimul.

A modern kémia kellett ahhoz, hogy felfedezzük, a gyümölcsökben lévő enyhe savaknak a bőrünkre hámlasztó hatása van. Pont olyan minőségű hatás ez, amire szükségünk is van.

 

Ezért az elmúlt hetekben azon is dolgoztunk, hogy bemutathassuk nektek új kedvenceteket, a Medinatural PHA hámlasztót gyümölcsenzimekkel.

Hogyan működik a Medinatural PHA hámlasztó? Avagy hogyan használd?

A PHA – avagy gyümölcssavas – hámlasztónkat pofon egyszerű használnod, csak három dolgot kell észben tartanod:

- Az esti arctisztítási rutinod után csepegtess néhány cseppet a kezedre vagy egy vattakorongra, és vidd fel a folyadékot az arcodra, nyakadra, dekoltázsodra.

- Nem kell lemosni!

- Utána jöhet a megszokott bőrápolód, mint például a szintén új bőrtápláló, hidratáló arckrémünk a Hyaluron 3+ Ceramiddal krém.

Reggelre kisimult, üde, fiatalabb és szebb leszel.

Bár a szépség szubjektív, de a bőregészség nem az. Érezni fogod az egyértelmű különbséget, és arra fogsz gondolni: „Hogyan élhettem eddig a Medinatural PHA hámlasztó nélkül?” 

PHA hámlasztó gyümölcsenzimekkel

„Miért nem tettétek bele egy krémbe? Miért kell külön használni?”

Hiszünk a tudatosságban. Azért nem tettük bele a PHA hámlasztó enzimeket arcápoló krémekbe, mert egyrészt ezek külön folyamatok, amikről használóként neked külön döntéseket kell hoznod. Az, hogy a bőröd mennyire sima, egészséges és fiatalos még idősebb korodban is, bizony jórészt a te felelősséged – nyilván számítanak a külső körülmények is –, és mi abban támogatunk, hogy ezt a felelősséget játszi könnyedséggel viseld.

Másrészt nem hatékony a hámlasztás akkor, ha állandóan jelen van a krémjeinkben. A bőrünknek is vannak különböző receptorai, amik érzékelik a bekerülő anyagokat, és a bőr ezek alapján szabályozza a saját folyamatait. Állandóan, 24 órában jelenlévő, és 8 óránként bekerülő stimulánsok a saját bőrmegújító, belső programba is belekavarhatnak, ezért ezeket ésszel kell átgondolni, hogy mikor mit viszünk be és miért is. Mi minden termékünket így tervezzük és alkotjuk meg és a használatukat is ezek alapján javasoljuk. Támogatni akarjuk a bőrödet, nem pedig átvenni bizonyos feladatait!

A PHA hámlasztás a bőrápolás olyan magas szintje, amihez tény, hogy nem minden ember képes felnőni. Mivel te ezeket a sorokat olvasod éppen, nyilván számodra tökéletes eszköz lesz, hiszen átlátod ennek a szuper módszernek a működését.

Kiknek való a Medinatural PHA hámlasztó gyümölcsenzimekkel?

- Neked, ha az eddigiek alapján úgy gondolod, hogy csak erre vártál.

- Neked, ha alkalmaztál már PHA hámlasztást, de aztán valahogy elmaradt, mert talán nem hozott eredményeket, vagy krémben volt benne, és nem jelent meg a hatása.

- Neked való akkor is, ha most is használsz PHA hámlasztást, más gyártótól, és próbát tennél. Nem fogsz csalódni!

- Neked való akkor is, ha még soha eszedbe sem jutott a gyengéd PHA hámlasztás gyümölcsenzimekkel, mert nem tudtál róla, hogy ez milyen hasznos. Ez fordulópont lesz az bőröd életében, méghozzá csakis jó értelemben.

- Neked való, ha hibátlan a bőröd, és szeretnéd, ha így is maradna.

- Neked való, ha mindenféle kihívásokkal küzdesz: pattanás, kiszáradás, túlzsírosodás, pörsenések, olykor viszketés, vagy épp túlérzékenység nyomasztanak. Tipikus probléma, hogy az el nem távozó elhalt bőrsejtek összevissza kavarják az arcbőr működését, és a különböző területek különböző életet élnek: a homlok zsíros, az orr piros, a szád körül meg annyira száraz, hogy feszül a bőr. Az összkép egységesítésében és a közös nevező megtalálásában alapvető segítség a gyümölcssavas hámlasztás.

Mennyire savas ez a gyümölcssav?

Nem úgy savas, ahogy gondolnád, ugyanis nem mar. A bőrünk alapvetően enyhén savas állapotú (pH érték 4,7-5,75 között van általában), és a víz számít (7-es pH-val) semleges kémhatásúnak. A kozmetikumok viszont általában lúgosítanak, tehát a bőr számára normális maximum 5.75-ös pH-szint fölötti irányba tolják el a savassági szintet. Ezért a gyümölcssavak enyhe savassága pont kompenzálja ezt! Tehát épp azért tökéletes évezredek óta – tudományosan alátámasztva csak néhány évtizede –, mert az egyensúly megtalálásában is segít, így támogatja a bőr saját megújító „törekvéseit”.

Hogyan juthatsz hozzá a Medinatural PHA hámlasztóhoz?

Ugyanolyan könnyedén, mint bármely más termékünkhöz: rendeld meg, és a következő napokban már várhatod is a csomagodat. 

Medinatural PHA hámlasztó gyümölcsenzimekkel

Medinatural PHA hámlasztó gyümölcsenzimekkel – rendelés>>

Vannak azok a szerencsések, akiknek soha életükben még csak krémezniük sem kell az arcukat. Hallottunk róluk, hogy léteznek, talán egy ismerősöd rokonának a munkatársa látott is már egy ilyen embert. Mi, egyszerű földi halandók, viszont jól tesszük, ha saját kezünkbe vesszük a bőrünk egészségének irányítását, mert ha nem tesszük meg, akkor a körülmények fogják irányítani ezt is. Az viszont nem méltó egy 21. századi emberi élethez.

Légy a ráncok és az öregedés látható tünetei elleni harc végső nyertese! Használj te is PHA hámlasztót gyümölcsenzimekkel!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anti-aging Arcápolás

Keresés