A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Végre megérkeztek a MediNatural természetes BABAÁPOLÓ kozmetikumok!

MediNatural Babacsomag - Természetes gondoskodás a bababőr mindennapos védelmére

Természetes gondoskodás újszülött kortól

A szülők szeme fénye a gyermek, mindenből a lehető legjobbat szeretnék nekik adni, ha édesanya, illetve édesapa vagy, akkor biztosan te is így gondolod. Amikor a kisbaba megszületik, akkor eláraszt minket a végtelen szeretet és az a vágy, hogy minden pillanatban megfelelően gondoskodjunk róluk.

Ehhez a pihe-puha finom bababőr ápolása, kényeztetése is hozzátartozik, és már a várandósság vége felé közeledve az első teendők közé tartozik a kicsinek szánt bőrápoló szerek beszerzése. Ilyenkor szembesülhetsz vele, hogy rengeteg termék található a kínálatban és a túlzott információ áradatban nagyon nehéz eligazodni.

Mi abban szeretnénk neked segíteni, hogy tudatosan hozz döntést a gyermeked gondozásával kapcsolatban. Az, hogy az első életévekben gyermeked bőre milyen anyagokkal találkozik és milyen hatások érik ezáltal a szervezetét, az egész életére kihatással van. A bababőr vastagsága egyötöde a felnőtthez képest, a funkciók még nem tökéletesek (pl. faggyúmirigy, verejtékmirigy működése), és nagyon sérülékeny. Éppen ezért különösen fontos odafigyelni arra, mit juttatunk be a baba szervezetébe a vékony kis bőrén keresztül, mert minden gyorsan, könnyen felszívódik, a keringésébe és a sejtjeihez kerül. Azt, hogy mit kensz a babád bőrére, pont ugyanolyan gondosan kell megválasztanod, mint azt, hogy mit adsz neki enni.

 

Mit használhatsz biztonsággal a baba érzékeny bőrére?

Kizárólag természetes, bőrbarát, ellenőrzött minőségű, allergén mentes összetevőkből álló natúrkozmetikum kerüljön a kisbabád és a nagyobb gyermeked bőrére is! Ilyenek a hidegen sajtolt növényi olajokból és vajakból, organikus hidratáló, tápláló, a bőrt nyugtató és az érzékenységet csökkentő hatóanyagokból álló készítmények.

Mivel a kezdetektől küldetésünknek tűztük ki, hogy minden korosztály számára segítünk megtalálni a bőrének megfelelő natúrkozmetikumokat, így most végre elérkezett az idő, hogy bemutassuk a gondos odafigyeléssel fejlesztett babáknak, gyermekeknek és akár érzékeny bőrű felnőtteknek ajánlott MediNatural babaápoló szereket.

 

A babák bőrének ápolása 3 fő lépésből áll, amelyre mostantól te is megtalálod a megfelelő természetes kozmetikumokat:

MediNatural Hidratáló Babafürdető  kíméletesen tisztítja a bababőrt, miközben megőrzi annak puhaságát és nedvességtartalmát. Krémes habja gyengéden tisztítja a gyermek haját és bőrét, így segít megvédeni a kicsik finom, érzékeny bőrét a fürdés során. 

Hidratáló Babafürdető | gondoskodó ápolás újszülött kortól

 

MediNatural Baba popsikrém újszülött kortól alkalmazható natúr popsikrém, amely természetes összetevőivel megóvja a pelenkázott területen a baba érzékeny bőrét az irritációktól, a kiütések megjelenésétől, gyengéden ápolja és elősegíti a bőr regenerálódását. link

Baba Popsikrém | Természetes gondoskodás a bababőr mindennapos védelmére

 

MediNatural Ápoló Babaolaj  a gyengéd ápolás mellett védi a kiszáradástól és táplálja a baba érzékeny bőrét, megőrizve annak puhaságát, hidratáltságát. Kiváló segítőtárs fürdetés előtt a hajlatok tisztítására és a finom érintéseken alapuló szeretetteli babamasszázshoz. link

Ápoló Babaolaj | a szeretet és gondoskodás esszenciája

 

Mind a 3 természetes MediNatural Babaápolási termékhez együtt, csomagban is hozzájuthatsz:

csomag link Biztosan te is szeretnéd a gyermeked érzékeny bőrét természetes, kíméletes kozmetikumokkal ápolni, kényeztetni! Válaszd a szeretettel, nagy odafigyeléssel és gondosan válogatott összetevőkből álló MediNatural babaápoló termékeket!

MediNatural Babacsomag | Természetes gondoskodás a bőr mindennapos védelmére