A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Őszintén a ránctalanításról…

Őszintén a ránctalanításról

Mi jut eszedbe, amikor tükörbe nézel és napról-napra egyre több ráncot fedezel fel az arcodon, a szemeid környékén? 

 

Vagy ha még fiatal vagy, akkor hogyan gondolsz arra az időszakra, amikor elkezdődik majd a bőröd látható öregedése? Erre a kérdésre többféle válasz születhet, és nem meglepő, ha az emberek többsége mindent megtenne azért, hogy a ráncok eltűnjenek, illetve ne is alakuljanak ki. Nagyon ritka, ha valaki teljes elfogadással tekint a ráncaira, de hallhattunk már olyan kijelentéseket is, hogy: „megdolgoztam a ráncaimért…”.

Tehetsz valamit, hogy csökkents a ráncaidat? Természetes megoldások a ránctalanításhoz | Ránctalanítás prémium natúr kozmetikumokkal elérhető áron | Kattints a linkre most>>>

 

Egyet biztosan állíthatunk, a ráncok előbb-utóbb megjelennek, majd sokasodnak és mélyülnek, ezen a folyamaton természetes úton drasztikusan nem is lehet változtatni. Két dolgot tehetsz, vagy elfogadod, hogy ez az élet rendje vagy elkeseredetten küzdesz ellene.

 

Első esetben az öregedés tényének elfogadása nem egyenlő a teljes beletörődéssel! Sőt! Inkább egy kiegyensúlyozott szemléletet jelent, amikor egyrészről felfogjuk, hogy a szervezetünk, beleértve a bőrünket is nem lehet örökké olyan, mint 20 évesen. Ezzel együtt igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy egészséges életmóddal és a természet kincseivel kényeztetve bőrünket minél több törődést biztosítsunk magunknak.

Sajnos sokan elkövetik azt a hibát, hogy olyan emberek követőivé válnak és hozzájuk hasonlítják magukat, akik látszólag tökéletes, sima bőrrel rendelkeznek és úgy tűnik, mintha rajtuk nem fogna az idő. Ez folyamatos frusztrációt jelent, hiszen az állandó összehasonlításon keresztül képtelenség önbizalmat építeni. Ráadásul nincs olyan ember, aki örökké fiatal marad, ezt képek esetén különböző retusálási technikákkal, a valóságban pedig durva műtéti beavatkozásokkal lehet ideig-óráig fenntartani.

 

Tehát mit tehetsz a ráncaiddal?

 

1. Békélj meg velük, a ráncok is hozzád tartoznak, szeresd olyannak magad, amilyen éppen vagy. Nem baj, ha ez most még nem megy, hiszen tanulható, gyakorolható az önelfogadás képessége. Majd idővel rájössz, hogy magadnak kell a legfontosabbnak lenned és felesleges próbálkozás megfelelni másoknak, elvárásoknak, és pont úgy vagy jó, ahogy vagy.

2. Élj minél egészségesebben! Hiszen a bőr többek között egy kiváló jelzőrendszer, sok minden meglátszik rajta, ami a szervezetünkben zajlik. Például táplálkozz változatosan, ami nem azt jelenti, hogy egy étkezésen belül kellene ezt megvalósítanod. Készíts előre heti étkezési tervet, vásárolj be ez alapján, tartsd magad a tervhez, így biztosan sokkal több tápanyagot tudsz bejuttatni, mintha csak össze-vissza útközben bekapnál pár falatot. Unalomig ismételt tétel, de muszáj hangsúlyozni, igyál elegendő mennyiségű folyadékot, hogy a sejtjeid hidratáltak legyenek! Mozogj rendszeresen, ami javítja a keringést és az anyagcserét, mindenképpen jó hatású a bőrre is. Amennyiben valamilyen betegséged van, akkor igyekezz minél természetesebb módszerrel beindítani az öngyógyító folyamatokat.

3. Alakítsd a gondolkodásodat olyanná, hogy könnyebben észrevedd a jót, mint a rosszat! Ennek mi köze a ráncokhoz? Biztosan láttál már nagyon ráncos idős embereket, a kialakult ráncaikból leolvasható az élethez való hozzáállásuk. Egy mosolygós, ragyogó tekintetű, pozitív kisugárzású emberre tekintve nem a ráncok megállapítása jut eszünkbe, hanem az, hogy jó lenne így megöregedni… Szerencsés esetben mindannyian megérünk sok-sok évet és érdemes már fiatalon eldönteni, hogy morcosan, vagy vidáman tesszük ezt.

4. Végül, de nem utolsó sorban a ráncok kialakulásának késleltetése, illetve a már meglévők halványítása érdekében bevethetsz bőrápoló szereket is. Ez akkor hatékony megoldás, ha:

- A legújabb tudományos kutatások és az eddigi tapasztalatok alapján a legjobb természetes összetevőket tartalmazzák az alkalmazott készítmények. Ilyenek például: retinol, hialuronsav, stabilizált C-vitamin, niacinamid, Q10, PHA, pepteidek, növényi kivonatok és olajok…

- Rendszeresen, naponta kétszer használod a hidratáló, feszesítő és ránctalanító natúrkozmetikumokat.

- Ha a ráncok ellen kívülről is fel akarod venni a kesztyűt, akkor építs fel egy alapos bőrápolási rutint, amihez hozzátartozik a tisztítás, a hámlasztás, koncentrált szérumok bevetése, szemkörnyékápolás, nappali és éjszakai krém, pakolás. Ezeket a magas hatóanyagtartalmú ránctalanító készítményekkel biztos a siker, ide kattintva éred el >>>

 

A ráncokkal egy idő után együtt kell élnünk, ezért nem mindegy, hogyan állunk ehhez a tényhez! Egyrészt fogadd el, hogy léteznek, másrészt válassz természetes megoldásokat a ránctalanításhoz!