A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Mitesszerek, tág pórusok… Mit tehetsz ellenük?

Mitesszerek, tág pórusok… Mit tehetsz ellenük?

 

Először is tisztázzuk, hogy a pórusok és a faggyú a bőr természetes szerkezetének a részei, ezekre rendkívül nagy szükség van és hozzád tartoznak, így barátkozz meg velük.

A bőrön lévő apró nyílások, vagyis a pórusok nagyon fontos feladatot látnak el, hiszen innen bújnak elő a szőrszálak, ezen keresztül kerül a bőr felszínére a védelmet, hidratációt és a megfelelő kémhatást biztosító faggyú.

Sokszor előfordul, hogy a pórusok eldugulnak és mitesszerek képződnek, vagy éppen láthatóan kitágulnak és ez okoz neked bosszúságot.

 

Amikor ezeket a bőrproblémákat tapasztalod ne keseredj el, hatékony megoldási javaslatokkal segítünk és megmutatjuk mit tehetsz a mitesszerek és a tág pórusok ellen!

 

Bőrproblémák, hatékony megoldások | mit tehetsz a mitesszerek és a tág pórusok ellen!

 

Röviden tekintsük át hogyan alakulnak ki a mitesszerek és a tág pórusok, ami egyben megmutatja a megoldáshoz vezető utat is:

Amikor a kelleténél több faggyú termelődik, ami megkeményedik és megreked a pórusokban., akkor megjelennek a mitesszerek, ez lehet fehér vagy fekete pontszerű dudor a bőr felszínén. Ezeknek az eltávolítása a bőr alapos felpuhítása után viszonylag könnyebb, de sajnos a tapasztalatok szerint újraképződnek.

Máris eljutottunk a tág pórusok kialakulásának egyik kiváltó okához, ugyanis a megrekedt faggyú kitágítja a pórusok kivezető nyílását, ami a faggyú kiürülése után is szemmel láthatóan tág maradhat.

A tág pórusok másik oka, hogy idővel csökken a bőr feszessége és rugalmassága, ami a pórusok falának az ernyedéséhez, lazábbá válásához vezet.

Tehát fő feladatunk a mitesszerképződés megállítása és a tág pórusok méretének csökkentése!

 

Ahhoz, hogy sikeresen megküzdj ezekkel a látható bőrproblémákkal érdemes hámlasztó, mélytisztító és pórusösszehúzó hatóanyagokban gazdag termékeket használni. Máris mutatjuk melyek ezek!

Arctisztítás után az esti bőrápolási rutin következő lépése a gyengéd hámlasztás. Ez megakadályozza a pórusok eltömödését azáltal, hogy segít eltávolítani a faggyúval keveredett elhalt hámsejteket a bőr felszínéről.

A MediNatural PHA hámlasztó 7% Gluconolactone-t és gránátalma gyümölcsenzimet tartalmaz, amelyek felgyorsítják a sejtek életciklusát és megújítják a bőrt, gátolják a mitesszerek kialakulását és tisztítják a pórusokat, így a faggyú könnyebben tud a felszínre kerülni.

Ezután a szuperképességű Niacinamide szérum következik, amelyből pár cseppet oszlass el a bőrön reggel az arctisztító, este a hámlasztó után.

 

Mit tud a niacinamid, vagyis a B3 vitamin, ami miatt a mitesszerek és a tág pórusok elleni kezelések elsődleges hatóanyaga?

 

• A pórusok méretének normalizálásában a niacinamide bizonyítottan az egyik legjobb hatóanyag, mert a pórusok falát belülről képes feszesíteni. Ez azért fontos, mert az elernyedt pórusok gyorsabban tömődnek el elhalt hámsejtekkel és faggyúval, ami mitesszerek és a tág pórusok kialakulásához vezet. Mivel a niacinamid megerősíti és feszesíti a pórusok falát, így jelentősen csökken a pórusok mérete és az eltömődések esélye is.

• A niacinamide ott oldja meg a problémát, ahonnan az ered, vagyis a sérült pórusfalakat belülről feszesíti és rugalmassá teszi, így azok újra normális méretűek és alakúak lehetnek.

• Már 2%-os Niacinamide formula is képes szabályozni a faggyútermelést, és látványosan normalizálni a pórusok méretét.

• A problémás bőr számára hosszútávú megoldást jelent azáltal, hogy részt vesz a bőr védelmi funkciójának helyreállításában, valamint gyulladáscsökkentő hatása is van.

• Nagyszerű választás mindenkinek, aki egységes bőrképet szeretne és hatásos megoldást keres a ráncok ellen.

• Csökkenti a bőr vízvesztését is, így a hidratálásban is segít, friss és üde bőrérzetet hagy maga után.

 

Használd minden nap kétszer a magas hatóanyag-tartalmú, 5% niacinamidot tartalmazó MediNatural Niacinamide szérumot, ami könnyen felszívódik, nem nehezíti el a bőrt, minden bőrtípus számára sikerrel alkalmazható!

 

5% niacinamide - a mitesszerek és a tág pórusok ellen

 

Hetente kétszer a Teafaolajos mattító, tisztító krémpakolás igazi felüdülés a mitesszeres és tág pórusú bőrnek. Megszabadítja a bőrt a felesleges faggyútól és a különböző méreganyagoktól, erősíti a bőr védekező képességét, fertőtlenítő és pórusösszehúzó hatású. Az orvosi szén, a zöld agyag, a teafa és eukaliptusz illóolajok segítenek eltávolítani a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket és felszívni a felesleges faggyút, ezáltal csökken a mitesszerek képződése. Az arcbőr matt és szennyeződésektől mentes lesz, a pórusok mélyen kitisztulnak, ezáltal fokozatosan csökken a tág pórusok mérete.

 

Tehát ha a mitesszerekre és tág pórusú bőrre keresel hatékony megoldást, akkor használd rendszeresen a MediNatural erre a célra alkalmas kiváló natúrkozmetikumait!