A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Komplett arcápolási rutin a MediNaturallal?Igen!

Komplett arcápolási rutin a MediNaturallal

Az arcápolás évezredes hagyományra tekint vissza, az egészséges kinézetű, szép bőr mindig hozzátartozott a jó megjelenéshez, ami valljuk be növeli az önbizalmat is. Viszont jó, ha tudod, hogy nem létezik csodakence, egyetlen arckrémmel vagy éppen szérummal nem lehet látványos eredményt elérni a bőrápolásban.

Bár vannak kiváló hatóanyagok, amik képesek regenerálni a bőrt, de önmagukban alkalmazva nem azt a hatást fogod elérni, amit igazából szeretnél. Egy hasonlattal élve, attól nem működne jobban a szervezeted, ha többnyire csak egyetlen tápanyagot juttatnál be a testedbe.

Felmerül a kérdés, hogy mi az egészséges és szép arcbőr titka?

Ahogy a táplálkozás esetén a változatos és rendszeres étkezés adja meg mindazt, amire szükségünk van, ugyanígy egy jól felépített arcápolási rutin kialakítása kell a normál bőrműködéshez.

Mivel hatalmas a kínálat és sokan elvesznek a kozmetikum ajánlások között, így most szeretnénk segítséget nyújtani, hogy megtaláld azokat a termékeket, amelyekkel ki tudod alakítani a saját arcápolási rutinodat.

Első tanácsunk, hogy lehetőleg ne keverd a márkákat a bőrápolás során, mert kiszámíthatatlan, hogyan reagál a bőr a különböző, esetleg egymással nem harmonizáló készítményekre.

Ami még nagyon fontos, hogy mindenképpen természetes összetevőjű natúrkozmetikumokat használj, hiszen nem az a cél, hogy az olcsó és sok esetben káros, szintetikus alapanyagokból álló tömeggyártású kozmetikai cikkek csalódott vásárlója legyél.

Milyen kozmetikumokkal érdemes kialakítanod a napi arcápolási rutinodat?

Amióta kozmetikumokat fejlesztünk mindig az volt az elsődleges célunk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális természetes bőrápolókat. A MediNatural termékpalettából te is komplett arcápolási rutint tudsz felépíteni, mutatjuk milyen lépések szükségesek ehhez!

1. Céltudatosság és tervezés: Bár talán furcsának tűnik, de érdemes konkrétan elhatároznod, hogy rendszeresen időt fogsz fordítani a bőröd ápolására. A cél az egyre egészségesebb és szebb bőr, amit akkor tudsz elérni, ha napi rutinná válik ez a tevékenység. Az erre szánt idő igazi kikapcsolódás, önmagaddal való törődés, amit hidd el megérdemelsz! A tervezéshez hozzátartozik az anyagi források biztosítása és a kiadások kalkulálása. Ehhez annyival tudunk hozzájárulni, hogy a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítjuk számodra, a legkiválóbb összetevőket válogatjuk össze minden kozmetikumunkba és rengeteg kedvezményes ajánlatot kínálunk.

2. Bőrtípus, bőrállapot meghatározása: Ahhoz, hogy a számodra leghatékonyabb kozmetikumokat használhasd érdemes áttanulmányozni az egyes bőrtípusok jellemzését, hogy be tudd azonosítani a sajátodat. Ehhez minden segítséget megadunk, több helyen is írtunk róla, amelyeket itt találsz:

Bőrtípusok jellemzése és útmutató a helyes arcápoláshoz >>>  

Bőrtípusok leírása és csomagajánlatok >>> 

Bőrtípusok beazonosítása és kozmetikum javaslatok >>>

3. Kozmetikum típusok kiválasztása: Ahogy említettük és fontos tényező, az arcápolási rutint nem lehet egy termékkel megvalósítani. Nyilván mindenkinek mások a lehetőségei, éppen ezért konkrét támpontokat adunk arra vonatkozóan, hogy miket ajánlott beépíteni egy komplex MediNatural arcápolási rutinba.

ALAP Medinatural arcápolási rutin ajánló Reggel és este: Arctisztító + szérum + arckrém

ÁLTALÁNOS MediNatural arcápolási rutin ajánló Reggel: Arctisztító + szérum + szemkörnyékápoló + arckrém Este: Arctisztító + hámlasztó + szérum + szemkörnyékápoló + arckrém

PRÉMIUM MediNatural arcápolási rutin ajánló Reggel: Arctisztító + szérum + szemkörnyékápoló + arckrém Este: Arctisztító + hámlasztó + szérum + szemkörnyékápoló + arckrém + arcolaj

Hetente kétszer: Pakolás A reggel és este használt szérum, illetve arckrém nyugodtan lehet eltérő, így a bőr többféle hatóanyaghoz jut hozzá a nap folyamán.

A MediNatural kozmetikumokat funkció szerint csoportosítva a webáruház Arcápolás kategóriában találod >>>.  Neked kell eldöntened, hogy a fenti arcápolási rutin ajánlások közül melyiket választod, de abban biztos lehetsz, hogy mindegyik termékünk hozzájárul az arcbőröd szépségéhez, a problémás bőrkép javulásához és az ápolt megjelenéshez.

Arra buzdítunk, hogy minden nap szakíts elegendő időt magadra, amibe beletartozik a bőröddel való törődés is, alakíts ki egy komplex arcápolási rutint a MediNatural kozmetikumokkal!