A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Így használhatod ki a az arcszérumok csodás bőrmegújító erejét.

Így használhatod ki a az arcszérumok csodás bőrmegújító erejét

 

A kozmetikumok világában a szérumok a leghatékonyabb bőrápoló készítmények, olyan hatóanyag koncentrátumok, amelyeknek egyetlen cseppje is kincset ér a bőr számára. Legnagyobb előnyük, hogy hatásukat látványosabban és gyorsabban fejtik ki, mint a klasszikus krémek.

A szérumokban található aktív hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeit is elérik, így hosszú távra megalapozzák a bőr egészségét és szépségét.

 

A MediNatural arcszérumok gondos tervezés és előkészítés után kerülnek a kínálatba. A fejlesztés során a legújabb tudományos kutatások alapján választjuk ki a természetes hatóanyagok ideális kombinációját.

 

A szérumok kizárólag bőrbarát, kiváló minőségű bőrmegújító összetevőket tartalmaznak, rendszeres használatuk hozzájárul a ragyogó és fiatalos kinézethez. Különböző bőrproblémák esetén is érdemes szérumokat alkalmazni, hiszen sokkal hamarabb mutatkozik meg a bőrállapot javulása.

Minden MediNatural arcszérum könnyen felvihető, egyszerűen bemasszírozható a bőrbe, nagyon kiadós, hiszen egy alkalommal pár csepp is elegendő belőle. A reggeli és az esti bőrápolási rutin során az alapos arctisztítás, illetve az este ajánlott gyengéd hámlasztó után kell felvinni a bőrre. A szérumok az arcon kívül a szemkörnyékre, a nyak, illetve a dekoltázs területére is nyugodtan alkalmazhatóak.

 

Extra intenzív komplex arcszérumok hogy a bőröd egészséges és ragyogó legyen

 

Miután bemutattuk a szérumok előnyeit, már csak az a kérdés, hogy melyik MediNatural arcszérumot válaszd?

 

A szérumok kiválasztása során érdemes meghatároznod, hogy mi a kívánt cél, milyen bőrproblémára keresel megoldást. Minden szérum más, de nem titkoljuk, hogy a MediNatural szérumokban lévő természetes összetevők minden esetben támogatják a megfelelő bőrműködést, így bármelyiket is választod nem nyúlhatsz mellé. Mivel a MediNatural szérumok multifunkciós termékek, ezért számos esetben, több bőrprobléma esetén is ajánljuk ugyanazt a szérumot.

 

Próbálj ki többfélét és tapasztald ki, hogy melyik a számodra legideálisabb formula. Az alábbiakban igyekszünk támpontokat adni és segíteni a megfelelő szérumok kiválasztásában.

 

Normál és vízhiányos bőr hidratálása

Amennyiben egy könnyed, ám hatékony hidratáló koncentrátumra szomjazik a bőröd, akkor a Hyaluron extra szérumra van szükséged. A felszínen és a mélyebb rétegekben is növeli a bőr nedvességmegtartó képességét, feltölti az apróbb ráncokat, puhává és selymessé varázsolja a bőr felszínét.

 

Antioxidánsokban gazdag anti-aging bőrápoló minden bőrtípusra

A stabil C-vitamint, Cica-t (Gotu kola), hialuronsavat, egyéb antioxidáns és hidratáló hatóanyagokat tartalmazó Aktív C-vitamin szérum segít a megfáradt bőr regenerálódásában. Serkenti a kollagéntermelést, enyhe halványító hatású, hidratál, késlelteti a ráncok kialakulását.

 

Pigmentfoltok halványítása

A PAD szérumban lévő szabadalmaztatott Azeloglicina gátolja a túlzott melanintermelést, így csökkenti a hiperpigmentációt, halványítja a májfoltokat. Naponta kétszer használd a látványosabb eredmény érdekében. A Bakuchiol szérum is egységesebb bőrtónust eredményez, és mivel könnyed, krémszerű formula, így nem szükséges külön hidratáló krémet felvinned utána.

 

Bőrregenerálás, feszesítés felsőfokon

A retinol köztudottan az egyik legjobb bőrregeneráló hatóanyag, szinte minden bőrproblémára hatékonyan alkalmazható. A retinol serkenti a kollagéntermelést, hosszú távon fokozza az arcbőr természetes megújulási folyamatát, problémás bőr kezelésére is kiválóan alkalmas. Az esti bőrápolási rutin során ajánljuk a Retinol, illetve az Intenzív Retinol szérumokat. Akik valamilyen oknál fogva, például fokozott bőrérzékenység vagy várandósság idején miatt nem akarnak retinolos terméket használni, de szeretnék megtapasztalni a retinol áldásos hatásait, azoknak ajánljuk a „Retinol-Like” Bakuchiol szérumot.

 

Zsíros, pattanásos, problémás bőr kezelése

A faggyúmirigy túlzott működése zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrt eredményez, amelynek kezelése célzott hatóanyagkombinációt igényel. A Niacinamide szérum olyan komplex bőrápoló, amely hatékonyan veszi fel a harcot a zsíros bőr problémái ellen. A PAD szérum fő alkotóeleme egy azelainsav-származék, ami a pigmentfoltok halványításán kívül szabályozza a faggyútermelést is. Használhatod naponta kétszer vagy felváltva is ezeket, illetve ha a Retinol szérum is a rutinod része, akkor a Niacinamide/PAD szérumot reggel, a Retinolt este alkalmazd. Zsíros, pattanásos, gyulladásra hajlamos bőr esetén, ha csak egyetlen natúrkozmetikumot szeretnél használni, akkor a Bakuchiol krémszérum lesz a megoldás számodra.

 

Ráncok kialakulásának késleltetése, a meglévők halványítása

A ráncok főleg a bőr nedvességtartalmának csökkenése és a kollagén-termelés lelassulása következtében alakulnak ki. Éppen ezért aktív hidratáló, feszesítő hatóanyagok bevetésére van szükség. Az összes Medinatural szérum alkalmas erre a feladatra, így ha célod a fiatalos arcbőr megtartása, illetve visszaszerzése, akkor akár felváltva is használhatod a szérumokat.

Vízhiányos bőrre a Hyaluron extra, fáradt, fakó bőrre az Aktív C-vitamin, pigmentfoltos bőrre a PAD, zsíros bőrre a Niacinamide, érzékeny bőrre a Bakuchiol, érett, feszességét vesztett bőrre a Retinol, illetve az Intenzív Retinol, tápanyaghiányos, zsír- és vízhiányos bőrre a Q10 + Acmella szérumot ajánljuk elsősorban. Minden MediNatural szérum adatlapján részletes információkat találsz a bennük található hatóanyagokkal, alkalmazásukkal és jellemzőikkel kapcsolatban.

 

Tapasztald meg az  arszérumok csodás hatásait, építsd be a bőrápolási rutinodba és élvezd ahogy a bőröd napról napra megújul!