A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Bemutatjuk a haj és a fejbőr ápolásának nagymesterét, a Pentavitint!

 

 Bemutatjuk a haj és a fejbőr ápolásának nagymesterét, a Pentavitint!

 

Nem hallottál még a Pentavitinről?

Nem csoda, hiszen csak a legelszántabban kutató natúrkozmetikum készítők akadnak a nyomára ennek a szuper hatóanyagnak.

 

Mivel mi a MediNaturalnál mindig a legjobbat szeretnénk nyújtani, ezért folyamatosan nyitva tartjuk a szemünket és keressük azokat a természetes hatóanyagokat, amelyek felhasználásával egyre jobb termékeket tudunk összeállítani.

 

Nézzük mi is pontosan a Pentavitin?

 

Hivatalos (INCI) megnevezése Saccharide Isomerate, 100%-ban természetes és növényi eredetű, bőrazonos szénhidrát komplex, amelyet D-glükózból vonnak ki izomerizációval, mentes minden káros vegyszertől és tartósítószertől. Mivel a Pentavitin egy biológiai eredetű hajápoló összetevő, ezért gyengéd, nyugtató hatással van a száraz, hámló és viszkető fejbőrre.

Szuperképessége abban rejlik, hogy 72 órán keresztül képes megtartani a nedvességet a hajon és a bőrön egyaránt, mivel jól kötődik a fejbőr és a hajszál keratinjának aminocsoportjához. A nedvesség-mágnesként működő Pentavitin azonnal hidratál, megszünteti a száraz haj és bőr problémáját. A tanulmányok azt mutatják, hogy ennek az összetevőnek már 0,3%-a javítja a bőr barrier funkcióit és hidratáltságát és 30%-kal csökkenti a száraz bőr jeleit 4 hét után.

 

Miért van szükség egy modern hajápolószerben a Pentavitinre?

 

A száraz és viszkető fejbőr nagyon gyakori probléma a férfiaknál és a nőknél egyaránt, életkortól függetlenül. A haj és a fejbőr szárazsága folytán a hajszálak töredezetté és fakóvá válnak, hajhullás és bőrgyulladás is felléphet. Éppen ezért nagyon fontos a fejbőr és a haj megfelelő hidratálása, a nedvességtartalom megőrzése, illetve visszaállítása.

A kellemetlen viszkető érzés és a hajszárazság megszüntetése csak akkor lehetséges, ha rendszeres ápolásban részesítjük ezt a területet is. Hiszen nem csak az arcunkat, testünket, hanem a fejbőrt és a hajkoronát is megfelelően karban kell tartani ahhoz, hogy biztosítsuk egészséges működését és szép kinézetét.

 

Érdemes megismerned közelebbről a Pentavitin előnyös tulajdonságait!

 

1. Növeli a fejbőr hidratáltságát

Kiváló bőrpuhító, segít növelni a fejbőr nedvességtartalmát. Összetétele hasonlít a bőr külső rétegében található szénhidrát komplexhez, melynek köszönhetően a Pentavitin könnyen felszívódik a bőrbe és jól hidratálja azt.

 

2. Hosszú ideig megtartja a nedvességet

A Pentavitin a fejbőr felszínén marad és 72 órás védelmet nyújt a fejbőrnek a kiszáradás ellen, ezáltal hosszú ideig biztosítja a hidratációt.

 

3. Erősíti a hajszálakat

A Pentavitin mélyen behatol a fejbőrbe, táplálja és hidratálja azt, ezáltal erősíti a vékony, gyenge és törékeny hajat.

 

4. Regenerálja a sérült fejbőrt

Segít helyreállítani a sérült bőrsejteket és felgyorsítja az új szövetek regenerálódását, ami hozzájárul az egészséges hajszálak növekedéséhez.

 

5. Védőréteget képez

A Pentavitin természetes réteget képez a bőr és a haj felületén, ezáltal védelmet nyújt a káros UV-sugárzás, a szennyeződések, és az időjárás viszontagságai ellen.

 

6. Puhává és fényessé varázsolja a hajat

A hidratált haj sokkal egészségesebb és szebb kinézetű, a Pentavitin használata a száraz, fénytelen és törékeny hajat puhábbá és simábbá varázsolja, még a göndör hajat is kezelhetőbbé teszi.

 

7. Kiegyensúlyozza a fejbőr mikroflóráját

Tesztek kimutatták, hogy a Pentavitin a fejbőr barrier rétegének megerősítése által képes a bőr felszínén lévő mikrobiom egyensúlyát visszaállítani és fenntartani, ami kulcsszerepet játszik a fejbőr egészségében és megfelelő hajnövekedésben.

Amint láthattad a Pentavitin egy olyan újgenerációs hatóanyag, aminek kiemelt szerepe van a fejbőr regenerálásában és hidratálásában, valamint a hajszerkezet megújításában.

 

Éppen ezért került bele a MediNatural hajerősítő, hidratáló spray-be, így mostantól te is kihasználhatod a Pentavitin és a többi természetes összetevő előnyeit a hajápolás során!

 

Hajerősítő, hidratáló spray - minden hajtípusra