A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Kategóriák / Termékek

Ajándékozz karácsonyra szeretettel készült, minőségi magyar termékeket kedvező áron!

Ajándékozz karácsonyra szeretettel készült, minőségi magyar termékeket kedvező áron!

 

Amikor közeledik az év végi ünnepi időszak, akkor egyre sürgetőbbé válik az ajándékok beszerzése. Szeretnénk ezt most számodra megkönnyíteni és olyan kiváló minőségű, az egészséget és a szépséget támogató készítményeket a figyelmedbe ajánlani, amelyekkel garantáltan örömet tudsz szerezni. A mostani nehéz időkben, amelyeket mi is tapasztalunk még inkább előtérbe kerül, hogy kedvező áron tudjunk beszerezni értékes és hasznos ajándékokat. Éppen ezért rendkívüli akciót indítottunk a MediNaturalnál!

 

Jolly-joker ajándékötlet, aminek mindenki örül

 

Munkahelyi vagy iskolai ajándékozáskor, illetve ha nem ismerjük olyan jól akinek a meglepetést szánjuk, akkor érdemes általánosan kedvelt és sokaknál bevált dolgot választani.

Ilyenek például a 100%-os tisztaságú illóolajok, amelyek testileg és lelkileg is pozitív hatást gyakorolnak ránk. >>

Egy kellemes illatú kézápolónak is biztosan mindenki örül, hiszen a téli hideg időszak megviseli a kéz bőrét, így nem árt egy természetes kozmetikum, mint a MediNatural Sheavajas kézkrém. >>

A MediNatural Testápoló habkrémek mesés illatukkal elvarázsolnak, használatuk csodásan puha és selymes bőrt eredményez, ajándéknak is tökéletes választás. >>

 

Szépségcsomagok Hölgyeknek!

 

Az arcápolás megvalósítása hidratáló és feszesítő natúrkozmetikumokkal, magas hatóanyagtartalmú készítményekkel minden hölgy álma. A MediNatural kínálatából többféle szépségcsomagot állítottunk össze, amelyekhez most hatalmas kedvezménnyel tudsz hozzájutni. 

 

Karácsonyi vásár | Natúrkozmetikumok, illóolajok, bőrápoló olajok

 

Mit ajánlunk Férfiaknak?

 

Bár sokan úgy vélik, hogy az arcápolás női tevékenység, de ez koránt sincs így!

Egy bőrpuhító vitaminos tisztítógél >> ,
borotválkozás utáni pórusösszehúzó zselé >>
és egy könnyen felszívódó hidratáló krémszérum kiváló ajándék lehet a magára igényes férfi ismerősünknek, családtagunknak, párunknak. >>

Természetesen az arcápolókon kívül kedveskedhetünk az igazán férfias illatú Energy Men tusfürdővel is >>

Tinédzsereknek szánt karácsonyi ajándék

 

Kamaszkorban a külső megjelenés kiemelt szerepet játszik, ám pont ebben az időszakban jelentkeznek a különböző bőrproblémák, mitesszerek, pattanások.

Erre kínálnak természetes megoldást a MediNatural teafaolajos kozmetikumok, amelyek méltán kedveltek a tinik körében >>

 

Mivel lepd meg az idősebb korosztályba tartozó szeretteidet?

 

Közeli hozzátartozód biztosan örülni fog egy olyan arcápoló csomagnak, amitől fiatalosabbnak érezheti magát, hiszen minden életkorban fontos a bőrműködés támogatása. Érett bőrre egy gyengéd arctisztítót, egy mélyhidratáló szérumot és egy tápláló, feszesítő arckrémet tartalmazó szépségcsomagot ajánlunk. >>

 

Önmagadról se feledkezz meg!

 

A karácsonyi előkészületek és ajándék beszerzések során ne feledkezz meg önmagadról sem. Csak úgy tudod igazán átélni az ünnepi hangulatot, ha nem csak másokra gondolsz, hanem magadnak is kedvezel. Ebbe beletartozik, hogy akár meg is lepheted magad olyan ajándékkal, amire régóta vágytál és most elérhetőbb számodra. Bár a karácsony elsősorban nem az ajándékokról szól, mégis igyekszünk meglepetést okozni egymásnak, amihez válassz szeretettel és nagy gondossággal készített magyar termékeket!

 

A MediNatural kozmetikumok és illóolajok csak arra várnak, hogy örömet okozzanak!

Válogass kedvedre karácsonyi akciós kínálatunkból!  Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket, kellemes kikapcsolódást és szeretetteljes együttlétet kívánunk!