A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez!
Menü

13 biztos tipp, hogy varázslatos legyen a péntek 13-a

Gondi József
2017. 10. 13. 00:00:00

Miért ne lehetne a péntek 13 -a felhőtlenül boldog és szerencsés nap? Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, sokat teszel azért, hogy egy baljóslatú dátum csak is örömöt és boldogságot hozzon az életedbe! 


1. Vegyél egy hideg zuhanyt

Kezdd a reggeled egy jó kis hideg zuhannyal - a meleg zuhany ködössé és letargikussá tesz. A hideg zuhany sokkol, felkelt és jobb kedvre derít. Persze azért nem szükséges jéghideg vízzel zuhanyozni, de a szokásosnál néhány fokkal hűvösebb legyen. Meglátod, tuti hatásos módszer!

 


2. Folytasd 5 perc meditációval. 

Ha csak napközben olvasod  a blogcikket, akkor csináld most ezt az egyszerű gyakorlatot. 
Hunyd be a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, majd képzeld el,  lásd és érezd, hogy a szeretet fénye vesz körül. Vizsgáld meg, milyen színű ez a fény a lelki szemeid előtt? Milyen a hőmérséklete? Az állaga? A fényessége? Végül képzeld el, hogy a szeretet oltalmazó fénye nemcsak téged vesz körül, hanem szeretteidet is.

Illatok, amelyek növelik a koncentrálóképességet: levendula illóolaj, narancs illóolaj, rozmaring illóolaj. 
Illatok, amelyek energetizálnak: grapefruit illóolaj, citrom illóolaj, borsmenta illóolaj, fenyő illóolaj, citrusos-frissítő illóolaj keverék, légzés könnyítő illóolaj keverék    
Illatok, amelyek nyugtatnak és segítik a relaxációt: geránium illóolaj, narancs illóolaj, nyugi stresszűző illóolaj keverék, virágos romantika illóolaj keverék

 


3.Húzd ki magad! 

Begörnyesztett háttal, magadba fordult testtartással a napod sem lesz az igazi. Állj egyenesen, vegyél mély levegőt és hagyd, hogy átjárjon  egy káprázatos nap ígérete!

 

4. Ölelj meg valakit! 

Mindannyian tudjuk mennyire jó érzés, amikor valaki tiszta szívből, őszintén átölel minket. Ilyenkor elindul bennünk egy jó érzés, megnyugszunk és fel is töltődünk.  

 

5. Ne mondj semmi negatívat a mai napon!

Legyen szó sértegetésről, önmagad minősítéséről, más emberek külsejéről, egy napig próbáld meg mellőzni a negatív  gondolatokat is! Sokkal pozitívabb leszel, nem fognak zavarni egy idő után azok a dolgok, amik néha kihoztak a sodrodból és mindenek előtt, nyugodtabb lesz a napod.

6. Illatosítsd be a szobádat, az irodát az illatok fantasztikus erővel bírnak. 

Megnyugtatnak, felvidítanak, visszarepítenek egy-egy édes boldog emlékhez. Párologtass a hangulatodnak megfelelő illóolajat.
         

7. Töltekezz fel gyógyító, örömteli energiákkal! 

Ebédszünetben iktass be egy kellemes sétát a parkban, vagy legalább este menj el töltekezni egy wellnessbe. 

 

8. A szaunázás és a masszázs mai napon is jót tesz 

,de ha ezekre nincs lehetőséged, akkor legalább egy forró illóolajos lábfürdővel kényeztesd magad! 

 

9. A legbiztosabb út ahhoz, hogy jó napod legyen, ha megszépíted valaki másét!

 Tegyél meg – lehetőleg teljes titokban – valami, ami apróság másnak, amivel örömet szerzel!
 A legérdekesebb az lenne, ha olyasvalakinek segítenél a munkahelyeden vagy a környezetedben, akivel valójában nem is vagy annyira jó viszonyban! Meglásd nagyon felemelő érzést fog kiváltani mindkettőtökben.

 

10. Mosolyogj a világra – a világ is visszamosolyog rád. 

Biztosan tapasztaltad már, hogy pillanatok alatt tovaszáll a félelmed, a rosszkedved, ha őszinte mosolyt kapsz valakitől? Egy spontán mosollyal feloldhatod egy másik ember feszültségét Te is– hiszen ez történik ilyenkor veled is, ezt ne feledd. Az ember arcán megmutatkozó kedvesség bumerángként hat vissza. Tudatosan mosolyogj minél többet, hogy saját mosolyod derűt csempésszen a napodba és máséba is. 

 

11. Adj elismerést! 

Mondd ki a szívedben megszülető őszinte elismerést Dicsérj meg valakit! – ne nyeld le azzal hogy úgy is tudja. Mosolyogtass meg valakit ezzel Én valamiért mindig jobb kedvre derülök, ha valakit megdicsérek, neki is jól fog esni, és neked is, mert másoknak örömöt okoztál. Ezt próbáld a mindennapokba bevezetni, mert király dolog.

 

12. Készíts kényeztető aromafürdőt estére a kedvenc illóolajodból,

 tegyél bele tejszínt, mézet, mandula olajat ez biztosan megkoronázza a mai napodat!

 

13. Este gyújtsd meg a gyertyát az aromalámpa alatt 

cseppents bele nyugi-stresszűző illóolaj keveréket és vedd elő a kedvenc könyvedet, és pihend ki ezt a fárasztó és babonás napot! Ha pedig csak este olvasod ezt a cikket, mentsd el és már most állíts be egy figyelmeztetést  2018. április 12. -re, csütörtökre! Így a pontosan fél év múlva esedékes következő péntek 13-át már felkészülten várhatod. 


Ha tetszett a cikk, kérlek lájkold! 
+1 Tipp! 
Lepd meg magad valamilyen mesésen illatozó illóolaj keverékkel és válogass a bársonyosan finom, folyékony arc- és testápoló 
olajkülönlegességek között kedvedre. Görgess lejjebb !

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés